0 oy
673 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi
Bfdkbfvjkl..

17 Cevaplar

0 oy
(163,330 puan) tarafından
ne olursa sun baban blöf yapmis ama kocanta ters teperde dava acarsa nolcak 
tarafından
Babam ben istedim diye blöf yaptı. Babam istemiyor gitmemi çünkü çok zor günler yaşadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğun var mı canim
(4,655 puan) tarafından
Yazmış ya canım 2 çocuk diye Allah yardım etsin
tarafından
Pardon dalginim
0 oy
tarafından
Eğer çocuk yoksa sakın evliliği düzeltmek için çocuk yapma sonra olan o yavrucaklara oluyor . Kalbinin sesini dinle  bu adamdan baba olur mu önce onu sorgula
tarafından
Iki çocuğumuz var
tarafından
Çocuklara karşı nasıl
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bence sen seni aşağılayan ve türlü psikolojik baskıya maruz bırakan insanla evli kalma
0 oy
tarafından
Kuzum şuan senin tek yapacağım şey sessizce bekle seven adam gelir götürür seni ama sevmiyorsa zaten gelmez.. burnu surtsun biraz bakalim
0 oy
tarafından

Hakkında hayırlısı olsun inşallah

0 oy
tarafından
Kocanın dediklerine inanma babanı dinle
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Baban konuştuğu halde seninle doğru iyi yönde bir iletişime gecmediyse çok ta şey yapma. Kal bir süre daha babanlarda. Muhtemelen de eşin duzelmeyecek. Böyle bir duruma kadar gelmişsiniz . Zor olur artık ikiniz içinde. Bekle duruma göre icinden geçeni yap.
0 oy
(53,850 puan) tarafından
peki ailen arkanda mi ve esinin düzelme umidi vari pismanlik falan
tarafından
Bilmiyorum hicbir şekilde iletişime geçmedim. Her şeyi sildim.ve engelledim. Cok şükür babam arkamda
(53,850 puan) tarafından
barismak istiyosan açık kapi bırakman gerekiyo
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim böyle bi adamla hala yuvanın kurtarmaya mi çalışıyosun bütün olumsuzluklar o adamda toplanmış yuvam dağılsın istemiyorum diyosun düzelir zannediyosun ama düzelmez sana bunları yapan adam o iki çocuğu napar sen biliyomusun öyle ortamda cocuk büyüyecegine babasız hayat sürsnler daha iyi sen kendine acımıyosan çocuklarına acı yıpratma onlari şiddetin hakaretin kavganın olduğu bi ortamda büyütme 
0 oy
(118 puan) tarafından
Bende aynı durumda 3aylik gebeyim çok zor durumdayım gidicek ailem bile yok çok çaresizim 
0 oy
(597 puan) tarafından
Karnını agrit biraz kolay kolay gitme gözü korksun
0 oy
(73 puan) tarafından
Bence seni cidden ikna edene kadar hiç tepki verme, inansın iyice. Eğer cabalarsa dönmek istersen dön ama cabalamazsa bilemedim
0 oy
tarafından
10 gundur hic aramadiysa seni sende onu arama bırak o koşsun peşinden sakın ilk adimi sen atma kendini agirdan sat cocuklar özledi vs diye sakin mesaj bile atma
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Yani şiddet olması için illa sizi dövmesi gerekmiyor, sizi annenize göndermemesi, kısıtlaması, hakaret etmesi bunlarda bi şiddettir. Sizi sevmeyen insanla aynı evde yaşayıp o çocuklara yazık olmayacakmı
0 oy
(799 puan) tarafından
Düzelir diye hemen geri dönme 

Babanarkandaysa sana sahip çıkıyorsa sana işkence eeden bir insana mesafeni koy

Bakın hanımlar 

SEVEN İNSAN ASLA SEVDİĞİNİ BİLEREK ÜZMEZ EZMEZ

İlişkine yans vericeksende ben daha alıp okuyamadım ama herkes esra ezmecinin kitaplarını konuşuyor al oku mutlaka 
0 oy
tarafından
Bu adam olmaz ikinci şans ilkine ihanettir her zmna

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,539 soru

24,060,038 cevap

330,109 kullanıcı

...