0 oy
646 göst.
Diğer kategorisinde (1,457 puan) tarafından
https://www.instagram.com/reel/CWJq7hrDcol/?utm_medium=copy_link 

Sadece öylece izledim ve başımıza gelenlerin daha hiç bişi olduğunu anladım 

5 Cevaplar

0 oy
(9,912 puan) tarafından
cok yazık gercekten uzuldum 
(1,457 puan) tarafından
Vay halimize
-Reklam-
0 oy
tarafından
Rabbim hidayet versin inşallah :(
(1,457 puan) tarafından
Amin inşaAllah
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Onlar beygir gibi guluyu ama ben izlerken ağladım çok üzüldüm çok zoruma gitti Rabbim kimseyi doğru yoldan ayırmasın göz yaşlarımi tutamıyorum çok kötü oldum ya 
(1,457 puan) tarafından
Bir farkımız yok başa tekrar tekrar sarıp izledim ve gerçekten sonumuz hayr değil ben izlerken utandım ben müslüman değilim ne kadar rahat söylüyorlar
(3,504 puan) tarafından
Rabbim kimseyi şaşırtmasın valla sonumuz hiç hayr değil gerçekten
(1,457 puan) tarafından
Aynen öyle canım :(
0 oy
(371 puan) tarafından
Allah'ım sonumuzu hayır etsin konuşacak söyleyecek çok şey var.Ben böylelerine suç bulmuyorum suç bu evlatları böyle yetiştiren anne babada diye düşünüyorum. Keşke makyaj yapmayı öğrenene kadar salavat-ı şerifi ogrenseymis o kadar sinir oldum ki beddua etmiyorum ama öyle gülerken ağzın yüzün ters doneydi
(1,457 puan) tarafından
Aynısını yazacaktım ama tartışmaya yer aranıyor diye kimseyle tartışmak istemediğim için yazmadım düşüncelerine birebir katılıyorum hatta söylenecek çok şey var ama insan diyemiyor görünen köy kılavuz istemez
(371 puan) tarafından
Böylelerinin yatacak yeri yok yemin ederim herşey baştaki büyüklerde bitiyor. Tartışmak isteyen buyursun canım bu konunun tartışılacak bir yeri yok görünen köy kılavuz istemez. Kucuklugumu hatırlamıyorum ama aklım ermeye başladığında annemin ilk öğrettiği Allah kelime-i şehadet kelime-i tevhid salâvatti öldüğünde ilk sorulacak soru bunlar bunları bilmiyorsan boşa yaşıyorsun güzel giyinmekle yüzünü gözünü boyamakla oranı burani açmakla olmuyor yazık bu gençliğe 13 yaşında oğlum eline Kur'an'ı Kerim'i verdiğimde sekiz yaşındaydı
(1,457 puan) tarafından
Öyle valla kuzum bizim de evlatlarımız var Rabbim bizleri hayırlı anne ve baba olmayı nasip etsin inşaAllah , maalesef makyaj dövme bunlar çok artmış göğsünün tam üstüne dövme yapmış neymişben bu ülkede özgürüm istediğim gibi yaşarım eyvallah yaşa ama o göğse o dövme ne için yapılır gösteriş için gösteriş yapman için açman lazım tamam onu da yapıyor eee sonra anne baba ne diyor kızım büyümüş bilmem ne normalleştiriliyor sonra ne oluyor bunlar denilince bizler gerri kafalı oluyormuşuz valla kimse kusura bakmasın herşey anne ve baba da biter ben küçükken babam bize ne olursa olsun yalan konuşmayın haram yemeyin derdi ben 7 yaşımda 3 ayda Kur'an'ı Kerim'i hatim ettim arkadaşlarım sokakta oyun oynardı ben abdest alıp hocanın yanına giderdim hocamın bir sözü vardı keşke bütün öğrencilerim senin gibi olsa derdi çok şükür inşaAllah evlatlarımıza bu doğruyu öğretiriz Rabbim bize her zaman doğruyu nasip etsin
(371 puan) tarafından
Amin canım bizlerede ailem baskı yapmadı kapanın diye ama açıkta giyinin demedi Rabbim bizleri evlatlarımızı doğru yoldan saptirip harama ulastirmasin iki tane erkek evladım var büyük oğlum Allah izin verirse hafız olacak her zaman derim dininin kurallarını bil doğru yoldan sapma harama bakma diye. Onlar zannediyor ki dövme makyaj yapınca bı halta benzedik ne kadar meraklı bı toplum olduk oramizi buramizi göstermeye erkeği de kadını da aynı durumda Rabbim ananın da babaninda evladinda hayırlısını versin. Küçük oğlum on dört aylık eline herhangi bir kitap ver kaldırıp atar Kur'an'ı Kerim'i ver öper abisi öğretti ezan okunduğunda ellerine yüzüne koyup bize bakar yapın diye. Nasıl bır toplumduk ne hâle geldik benim için özgürlük normalleşme bu değil
(1,457 puan) tarafından
Okurken o kadar güzeldi ki maşaAllah evlatlarına kuzum benim bir oğlum var daha 8 aylık ama çok istiyorum hafız olmasını hep yasin dualar açıp öyle uyutuyorum kulakları alışık çok şükür Rabbim niyetimi hayalimi biliyor inşaAllah dualarım gerçekleşir
(1,457 puan) tarafından
Toplum hakkında inan konuşmak bile istemiyorum çünkü başımıza gelenler az bile Allah hepimize hidayet versin inşAllah kalbimize iman güçlülüğü versin
(371 puan) tarafından
İnşallah canım Rabbim gönlünüze göre versin ben Kuran okumayı bilmiyorum ne yalan konuşayım hep derdim ben bilmiyorum ama çocuklarım en güzel şekilde okusunlar diye çok şükür ilkgozagrim başardı inşallah Küçüğüm de başarır hevesli olmaları çok önemli şimdi de kafaya koydu ben umreye gideceğim diyor. Oğlum hep şunu der anne ben hani böyle sakin biriyim ya hafız olunca nasıl biri olacağım acaba diye sorar.
(1,457 puan) tarafından
Büyük oğlun kaç yaşında canım
(371 puan) tarafından
Ben de hep derim canım Bizim milletimizin başına gelenler az bile ben hiç sorgulanıyor um neden bu haldeyiz diye çünkü görünen köy kılavuz istemiyor yiyecek ekmek buluyoruz ya şükürler olsun diyorum
(371 puan) tarafından
On dört yaşında canım hem okuyor hem hafızlık eğitimi alıyor
(1,457 puan) tarafından
MaşaAllah maşaAllah maşaAllah ya can-ı gönülden maşaAllah ♥️
(1,457 puan) tarafından
Salavatı bilmiyorlar gençler daha ne diyim ki :(
(371 puan) tarafından
Rabbim herkese nasip etsin canım kabre girdiğinde sorulacak ilk sorular Rabbin kim dediklerinde ne cevap verirler acaba
(1,457 puan) tarafından
Allah onlara da doğru yolu nasip etsin inşaAllah canım duadan başka elden ne gelir
(371 puan) tarafından
Amin canım ama hiç zannetmiyorum
(1,457 puan) tarafından
Bende ama biz duamızı esirgemeyelim , nerelisin canım bu arada merak ettim
(371 puan) tarafından
Kastamonulu canim
(1,457 puan) tarafından
Başım üstüne kuzum ♥️
(371 puan) tarafından
Sen nerelisin canim
(1,457 puan) tarafından
Diyarbakır ;)
(371 puan) tarafından
Memnun oldum canım
0 oy
(6,337 puan) tarafından
Ayy istgramınm olmadıgı için açılmıyor ne olmuş 
(1,457 puan) tarafından
Gençlere selavat okur musunuz diye soruyo gençler selavat ne diye gülüyorlar çoğu ben müslüman değilim diyor öyle yani

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 926 göst.
29 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 368 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde -anne- (14,846 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 508 göst.
11 Ağustos 2019 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 514 göst.
13 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,450 soru

24,085,875 cevap

331,465 kullanıcı

...