0 oy
820 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (5 puan) tarafından
Kızlar beni yani bebek gibi bakardi çayıma kadar gətirir verir ne desem yapar alır yani barışır kus kalmaz anne babasına ezdirmez sözümü yerlere vurmazdı nasil oldu bu ihanet. Hem de isteki yakın arkadasima nasil yazar ya nasil yapar benden ayrı kalınca düne kadar  deliye donurdu of inanamiyorum 

17 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Aldatan yanindakini sevmediginden yapmiyo ki uckuruna duskunlugunden
-Reklam-
+2 oy
(534 puan) tarafından
Şerefsizliğinden 
tarafından
Sana da bulalım bitane profil :D
(534 puan) tarafından
Bulcam ben de bişey oğlumla tiktoka düşmiyim:Dd
tarafından
:D aman düşme oralara
(534 puan) tarafından
Çabuk bak akdjdkdjdkdj
(534 puan) tarafından
Arada böyle okuyorum postları skdjdkdjdk
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Demekki şüphelenmemen içinmiş... 
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bazisinin hiç nedene ihtiyacı olmuyor ayrıca aldatirken bazısı kötü davranır bazısı da olması gerekenden daha iyi vicdan yaptığı icin
(5 puan) tarafından
Hep iyiydi nisanliyken de evliykem hep hep
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Sana bunu arkadaşın mi söyledi 
0 oy
(9,678 puan) tarafından
Nerden öğrendin yüzleştin mı? 
0 oy
(14,195 puan) tarafından
Kadın ne yazmış ona 
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Canm bugun muge anlida cok guzel bir laf soylendi kadinlar asik oldugunda butun beyin yapisi degisirmis sevgi saygi sadakat merhamet bu tarz hormonlar daha cok salgilanirmis erkeklerde ise sadece beyinde  goz yonetimi etkilenirmis ve bu etkinin bozulmasida cok kisa surede olurmus bunu sevki bey anlatti bugun demekki senin esinde de kisa surede bu olmus yani 
0 oy
tarafından
Ne yazmış arkadaşına.
0 oy
tarafından
Aldatmanın hiçbir kabul edilir sebebi olamaz. Tamamen kişiliksizlikten kaynaklanır..
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Azerisiz???      
(534 puan) tarafından
Bak bak Azeri güzeli hemen orda ters e yi yakaladı:Dd
(6,679 puan) tarafından
Hahahhaha :D yok yalniz e deyil konu kelimleride karisik yazmiş :D
(534 puan) tarafından
Ben anlamadım bana Türk gibi geldi belki de otomatik Türkçe gibi okuduğum için ama sen daha iyi anlarsın tabi ♡♡
(6,679 puan) tarafından
Bende tahminde bulundum canim emin değilim ))
0 oy
(802 puan) tarafından
İnsanoglu şaşar beşer, gaflete düşer.Nefsine hukmedemez.onunu göremez.Seytana teslim eder kendini."Cahilin sofusu olmaz" der annem hep, biraz cahillik, biraz nefis, biraz heves, biraz da iman zayıfligi diyelim.Pisman olacağı gün yakındr.

Rabbim cümlemize aile olma saadeti nasip eylesin.
0 oy
tarafından
Böyle seylerı okuyorum okuyorum evdekının bogazını sıkasım gelıyor emın mısın canım sen, arkadaşın kıskanıyor vs olmasın 
0 oy
(12,053 puan) tarafından
Canım kusura bakma da aç gözünü sende artık vicdan azabından iyi davranıyor olmasın  karısını aldatıp aldatıp akşam eve çiçek getiren adamlar var 
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Sevdiğim yanımda olsun ama başkaları da olsun baska tatlara da bakıyım derdın de bazı adiler. Bende ilk evlılıgımde aldatıldım hemde hiç beklemez ummazdım o kişiden ama aldattı ısde. Sahıp cıktı adam sandım meğersem adam görünümlü madam mış. Ayrıldım ondan bitti gitti. Suan ki evlılıgımden cok mutluyum ınsallah boyle de devam eder Rabbım bu mutluluğumuzu daim yapar 
0 oy
tarafından
Yakın arkadaşım dedigimi bulup evire çevire döverdim ama sağlam burnunu kırmadan olmaz yani sonra o kocaya gözüne tekme vurup surundururdum ortada sadece yazışma varsa ilerde affederdim temas varsa yedi ciddi gelse birakirdim
0 oy
tarafından
Karaktersizlik ten başka bişey degil 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 380 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde gulvlyv2021 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 417 göst.
21 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde M1e2l3e4k5 (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 536 göst.