0 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar hamilelik sayfasında biri kan grubum değişti yazmış artı iken eksi olmuş kafam gitti ya nasıl olur nasıl değişir böyle bişey var mı ben ilcedeyim burda kan grubu bakılmıyor şuan memlekete geldim yarın dönecem haftasonu acile gitsem bakarlar mı nerden bsktirabilirim içime şüphe düştü ya :'( haftaya aşı olmam lazım kan grubu uyuşmazlığı varsa of içime kurt düştü kafayı yicemmmm

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bnce yalnış biliyomuş o kan grubu değişmz cann 
-Reklam-
0 oy
(12,039 puan) tarafından
Kan grubu değişmez canım kesin ve net 
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Kız kan grubu değişir mi hiç yok artık
0 oy
tarafından
Nasıl yaa öyle bir şey olamaz bence canim
0 oy
tarafından

Ilk defa duydum 

Bebeklerin geçmeyen sarılıkta kan grubu değiştiriliyor ama yaşını başını almış birinin helede kendi kendine değiştiğini ilk defa duydum 
0 oy
tarafından
Burada duymustum brnde daha once cok şaşırdım nasıl oluyorsa benimki degismedi
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Öyle  sey olurmu  kan  bu nasıl değişsin onun yanlışı war  bence canım 
0 oy
tarafından
Kan Grubu degismez canim o başka biseyler karıştırmış olabilir.
tarafından
Ama diyor ki kimlikte de artiydi yeni baktılar eksi oldu diyor
tarafından
Kuzenimden hiç öyle bişey duymadim canim. Belki milyonda bir bi olaydır o da o kızın başına gelmiş olabilir.
0 oy
(163,312 puan) tarafından
kan grubu degismez ki
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Geçenlerde sağlık ocağına gittim normal de 0- negatif kanım iki sene önce 0-pozitif yazmışlar dedi iki tane kan grubu var burada hangisi dogru dedi bende ilk evlilik için verilen kan tahlilinde kan uyuşmazlığı var çocuk düşündüğünüz zaman iğne olmamız gerektiği söylendi dedim 0- negatif yazdı kan grubu değişir mi hiç bi fikrim yok neden pozitif yazmislarsa
0 oy
(912 puan) tarafından
Değişmez yanlış biliyordur yada ilk bakildiginda yanlış bakilmistir 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Benimde öyle Oldu değişti demeyelim hastane yanlış bakmış 0rh negatif dediler bana kan kartı verdiler yıllarca onu taşıdım sonrasında bigün tekrar baktırınca b rh negatif olduğu çıktı ortaya hamilelikte tekrar yaptı doktor yine aynı çıktı 
0 oy
tarafından
Yok kız nasıl değişecek .benim kardeşimin değişti o da ilik nakli oldu diye yani iliği kimden aldıysa o lan gurubuna gore temiz kan verildi kirli kan çıkarıldı kendi kanı çıkarıldı o şekilde kan grubu değişti 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 137 göst.
+1 oy
3 cevap 90 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sekine34 (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 756 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
25 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,273 soru

24,042,252 cevap

329,173 kullanıcı

...