0 oy
403 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından
Bunu yazarken inanın oturup ağlıyorum yargılıyada bilirsiniz hertürlü eleştiriye açığım zaten tüp bebekle çok zor bi gebelik gecirdim erken doğum oldu 2 kilo doğdu oğlum bana yardım eden kimsede yok doğdu ilk sarılıkta uğraştım geçti gaz sancıları başladı bütün doktorlara götürdüm tüm damlaları denedim bu böyle 5 aya kadar burnumdan geldi nefes alacak vaktim yoktu zaten dışarı asla çıkamazdım ağlama krizlerinden bu süre içinde meme reddini demiyorum bile neler çektim mama alsın razıydım hicbir mamayi almıyordu sütümü en son uykuda vermeye çalıştım öyle böyle meme reddinide atlattik oğlum inaninkiiii asla 1 dakka oturmuyor sürekli uğraş halinde bana yapışıklık şekilde yaşıyor yemek yemeye vaktim yok yemek yapmama vaktim yok ayağımı tutar ağlar beni kucağına al falan filan 15 aylik asla ben bişey yediremiyorum  kendı yesin diyorum bozuyor heryere dağıtır asla yemiyor delirmek  üzereyimmmm bana yol gösterin lütfennnnnnn hiçbiryere gidemiyorum evimde iki dakka dinlenebilir doğru düzgün uyku düzende yok 

7 Cevaplar

0 oy
(9,679 puan) tarafından
Biz de de 15 bitmek üzre kuzum bazen insan darlaniyir haklısın yadirgayacak bisey yok.. içine atıp sinir olana kadar buraya at
(141 puan) tarafından
Ama ben aşırı yoruldum bana çözüm lazım
(9,679 puan) tarafından
Geçer kuzum biraz daha sabır et esin destek olsun böyle böyle büyüyecekler başka çözüm yok herseyini rutine koymayı dene
(141 puan) tarafından
Eşim hayatımı herşeyimi mafeden adam oğlumun uyku düzeni vardı annesiyle kendisi yok erken uyuyor rahatlı ediceksin kendine diye diye uyku düzenini bozdular bir bebek artık akşam 8 den sonrası erkenmi derin uykusuna geçmek icin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bunlari zamn zamn hepimiz yaşyoruz bende mesela oglum 9 aylik gece surekli uyanir aglar ben uykuluyken sinirlenirim kizarm ona sabah cok pisman olur uzulurum hic bir anne dort dortluk dildir cocuk buyutmek cok zor sabirli ol yapacak bisi yok 
(141 puan) tarafından
Ama kendiside bende aşırı yıpranıyoruz uykusu gelir uyumaz hiçbişey yemez artık dayanamıyorum sabah kalkıyorsunuzağlama sesi gece yatıyorsunuz ağlama sesi
tarafından
Onunla oyna guzel guzel konus biraz suyuna git gerekirse evde iş yapma hep onunla ilgilen zatenn15 aylik bence kisa sure icinde toparlar
(141 puan) tarafından
Valla hep oynarım bütün oyuncakları alırım yok iki dakka oynamaz oyalanmaz
0 oy
(23,329 puan) tarafından
Bunlar bizde de oluyor. 17.5 aylık oldu oğlum 16. Ayından beri 1 nebze kendi kendine oyalanmayi başladı. Sanki şöyle bir oh dediğimi hissediyorum. Ama hala tuvalete bile gittiğim zaman peşimden gelip ağlar. Böyle böyle buyuyecekler. Gündüz oğlum uyudu mu ben de uyurum. Valla evimin çok güzel bir temizliğe ihtiyacı var ama benim enerjim yok. Gece uykuları dış yüzünden berbat halde. Dün gece uyudugumda saat 6.30 du. Sabah da 8.30 da kalktım  bu ekstrem bir durumdu. Ama gece hala sık sık uyanır. Yemek yemelerini soylemiyorum bile. Eşimle sinir krizi geçiriyoruz o yemek yerken. Çünkü her yeri dağıtıyor. Onu alıp onun içine falan derken sinirleniyoruz. Bunları anlatmamin sebebi yalnız değilsin bacım. Senin çocuğunda problem yok. Zamanla herşey geçecek. Bunu düşün. Bı nebze olsun rahatla. Sağlığı yerinde olsun diğerleri geçecek nasilsa
(23,329 puan) tarafından
Bir de eski aileler kalabalık olduğu için bebek anneye çok düşkün olmuyor. Kalabalık ailelere bakın. O ailede çocuk büyuten anneler daha rahat. Bizim bebeklerimizin tek arkadaşi biziz.o yüzden böyle. Benim ailem geldiğinde 4 5 saat beni aramaz. Benimki de.
(141 puan) tarafından
Olabilir canım tek çocuk zaten dahada düşünmüyorum
(23,329 puan) tarafından
Bu kadar bunalmanin sebebini anladım. Çocuğunun gelişimi geri kalıyor bir şey yiyip içmiyor diye streslisin. Bir ay öncesine kadar ben de boyleydim. Hatta evde durup durup patlardim. Çok iyi anlıyorum. Ama senin bebiş zaten küçük doğmuş. Gelişimi doğum kilosuna göre normal değil mi? Doktor ne dedi
(141 puan) tarafından
Ayben valla kendide gelişmiyor moralim çok bozuk hiçbirşey yemiyor
(23,329 puan) tarafından
Doktor un dediği önemli burda. Bizimki de geri kaldı diye uzuluyodum almış biraz kilo ve uzamış. Zamanla oluyo herşey .
0 oy
(1,153 puan) tarafından
Canım inanki benimde bebegim öyle hic durmuyo gece nasıl kendimi yataga attığımı bilmiyorum banyo bile yapamiyorum gece yapiyorun yemekte agir yapmiyorum hafif seyler yapiyorum temizligide pazar günü esim tutuyor yapiyorum benimde kimsem yok kaldıgım yerde benimde oglum 33 haftalık doğdu ilk günden belli ben bqkıyorum inslah zamanla düzelir diyorum simdi bunlari yazarken bile gözlerim gidiyor yorgunluktan yapacak bisey yok sağlıklı olsunlar yeter 
(141 puan) tarafından
Tabiki öyle ama benim oğlum böyle çok yıpranıyor bişey yemiyor en azından iştahı olsa
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Oğlumda öyleydi canım şimdi 19 ayı bitmek üzere 1 aydır falan rahatım en azından uykusu düzene girdi sabırlı ol 
(141 puan) tarafından
İnşallah dediginiz gibi olur iştah için kullandiginjz bişey varmı acaba
(14,201 puan) tarafından
Yok canım ama galiba yakında bende araştırmaya başlayacağım
(141 puan) tarafından
Anladım canım sağol
0 oy
(7,931 puan) tarafından
Oğlumu yanlız büyütmüş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.7.ayda gazı bitti diş sıkıntısı başladı.Şuan 28 aylık diş sıkıntısı bitmişti 2yaş sendromu başlamıştı.Yemek yemekte ve hazırlamakta , uyumakta tuvalete gitmekte ve banyo yapmakta çok zorlandığım oldu.Okula başladığında rahatlayıp tekrar çalışma hayatına dönebilmeyi umut ediyorum.
(141 puan) tarafından
Ayyy çok teşekkür ederim normalde her doktor ve eczane bana en az iki yaşında vitamin falan kullanabilirsin demişlerdi sizin 15 aylik başlamanız bana umut oldu :)
(7,931 puan) tarafından
soğuk algınlığı geçirmişti .Doktora götürmüştüm iştahı nasıl dedi, iştahı yok bir şey yemek istemiyor demiştim o zaman yazmıştı.
(141 puan) tarafından
Benim her gittiğim doktor bana kızar ve sen saldıracaksın yemeği diyo
(7,931 puan) tarafından
Hemşireler kilo alımı için ne diyor canım .Kilosu yerindeyse  yaş aralığına uyuyorsa çok da kafaya takma .Büyüdükçe iştahı artıyor .22aylıkken memeden yardım , sofranın ucunda yemek yiyip dururken yemeği az yiyip meme istiyordu.Bende memeden kestim.İştahı arttı.uykusu düzene girdi.Sağlık ocağındaki hemşire 2yaşına girmeden memeden kes demişti.
(141 puan) tarafından
Canım boyu çok kısa 72 cm bişey yemiyorki uzasin
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Bak canım benim kızım da tüp bebek. Aynı şeyleri bende yaşıyorum. 5 dak oturmaz, beni de oturmaz. Dr um bana tüp bebekler çoğunlukla hiperaktif olurlar bir o kadarda akıllı olurlar annesi buna hazırmısın demişti. Bak yaklaşık 2 saattir ayağımda sallıyorum bıraktığım an anneee eee diye uyanıyor. Napalm onsuz olduğum boş geçen günlerime sayıyorum ben. Keyfini çıkarıyorum bu günlerimin
(141 puan) tarafından
Keşke bende sizin kadar sakin kalabilsem yaaaa hicbirseyyy yemiyor :(
(1,107 puan) tarafından
Yemesin annesi açlıktan ölmez.... Sevdiği şeyleri yap benim kızımda sebze yemeği yemiyor. Dr zaten ilk 3 yıl et ağırlıklı beslemelisiniz beyin gelişimi için dedi bende her gün et veriyorum artık

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 250 göst.
29 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 444 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Koala annesi (6,080 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 416 göst.
2 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 124 göst.

Kategoriler

1,475,047 soru

24,148,591 cevap

334,784 kullanıcı

...