0 oy
805 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (35 puan) tarafından

Mantı yiyorduk 15 aylık bebeğim ona da veriodum bölüp bölüp boğazına takıldı yanımda kız kardeşim vardı çocuk nefes alamiyodu boğazına parmak salladım mantı hissettim vurdum sırtına sivazlama haraketi falan yaptım zar zor yuttu apartmana çıkıp bağırdım yardim edin diye hiçbir kimse yardıma gelmedi o kadar ağladım ki eşimde iş yerinde çok kötüyüm kızlar elim ayağım dahale titriyor benim tek arkadaşım hayata tutunma sebebim yavrum kızım o kadar zorduki şuan emdi uyudu başında bekliyorum rabbim çocuğumu bana bağışladı o iki dakika o kadar zorduki dahale ağlıyorum nolur dikkatli olun çok dikkatli olun çok korktum o yüzden açtım kızlar bir iki birşey konuşmak  iyi gelir diye  :((((( 

29 Cevaplar

+1 oy
(771 puan) tarafından
Rabbim tum evlatları korusun canim :/ 
(35 puan) tarafından
Amin hepsini korusun Allah'ım hiçbir anneye babaya evlat acısı göstermesin insalah:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım beterinden korusun inşallah 
(35 puan) tarafından
Çok sağol canım amin inşallah çok zordu  gözlerimin önünden gitmiyor :(
0 oy
tarafından
çok geçmiş olsun canım demek kı komsularınla samımı degılsın yoksa bırı gelırdı en azndan senın katında olan bırı ama mesafe varsa umurmamıs olabılırler malesef artık boyle ınsanların cogu
(35 puan) tarafından
Canım taşınali üç dört ay oluyor konuşuyoruz gördüğümüzde ama zaten korona falan bebek var  kimseyle samimiyet fazla kurmuyorum ama çok bağırdım canım mutlaka duymuşlardır
tarafından
anladım canım ınsanlık ölmus napacaksın cok sukur bısı olmamıs
0 oy
(163,444 puan) tarafından
aayy cok gecmis olsun
(35 puan) tarafından
Sağol kardeşim çok ksagol
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Ayy geçmiş olsun valla çok korkunç ya Allah bir daha göstermesin
(35 puan) tarafından
Evet hemde çok hemde çok kardeşim mafoldum en son kendimi apartmana attım kapıya bağırdım çağırdım kimse çıkmadı sonra gene gelip arkasına vurdum yuttu ağlayınca rahatladim
(1,860 puan) tarafından
Arkadan sarılıp karnına bastırmak lazım canım ilk yardım bebeklerde öyle oluyor aklında olsun
(35 puan) tarafından
Çok sağol canım aklımda tutucam
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım rabbim evlatlarımızı korusun inşallah 
(35 puan) tarafından
Amin inşallah canım çok zordu o iki dakika bana iki yıl gibi geldi
0 oy
(658 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun Rabbim acısını göstermesin 
(35 puan) tarafından
Amin Allah raazi olsun kardeşim
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun cnm Rabbim esirgesin inş ❤️ 

Ama o paniğin bebeğinin canına mall olabilirdi. Biliyorum zor ama soğuk kanlı olmak lazım bu tür konularda. Aksi takdirde müdahale edemezsin daha kötü sonuçlara yol açar Allah korusun  
(35 puan) tarafından
Evet çok haklısın aşırı derece de elim ayağım birbirine girdi hep izliyorum videolar falan yaptım elimden geldiğince çok dikkatli olsun herkes dışarı bağırdım çağırdım baktım yok devam ettim parmak attım en son yutkundu ağlamaya başlayınca kardeşime verdim ve ben yere yığıldı cok kötüydü o an çok kötüydü dahale ağlıyorum sakinliğimi koruyamadim bebeğim benim yüzümden canından olucakti o kadar üzülüyorum ki kardeşim :(
tarafından
Büyük geçmiş olsun cnm Rabbim bir daha yaşatmasın inş ❤️ evet çok zor bir durum söz konusu evlat ama biraz dikkatli ve tedbirli olmak lazım ❤️
0 oy
tarafından
Cok gecmıs olsun canm . Oyle durumlarda sakın olup hemlıc manevrası  yapmamz gerekıyoda gelde bızlere anlat ıste  bu durumu 
(35 puan) tarafından
Olamadım kaç kez de izledim İnanki o an insan eli ayağı tutmuyor iki üç kez yaptım baktım olmuyor hemen dışarıya bağırdım kimse gelmiyor elimde yavrum kardeşim arkamda yaptım gene yaptım parmak attım zar zor yuttu çok korktum cok
tarafından
Allahım beterınden korusun ınsallah canım
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsn

Rabbim korumuş yavrunu

Sadaka ver hemenn
(35 puan) tarafından
Vericem canım yarın hemen rabbim bağışladı ama ben birşey olsaydı canım kendimi hiç affedemezdim çok panikledi m sakin olamadim :(((( yavrum çok kotudyu o yüz dahale aklimda
0 oy
tarafından
Canım bir dahakine daha dikkatli olursun tabi ama böyle durumda elini ağzına sokmak yerine yüzüstü koluna yatır .Başı aşağıya çevir hafif.Sırtına vur.İlk yardım olarak yaz internete görürsün...Bazı ilk yardım kurallarını bilmek lazım aslında..Ama bu konuda çok zayıfız.Onu yapsan hemen nefessiz kalmadan kurtulurdun..Komşuların insanlığı öldü zaten ,ben komşulara hiç güvenmiyom.Bir şey olursa direkt 112 yi ara onlar sana telefondan da destek olabilşyor canım.. Bilgin olsun Ara onlar sana talimat verir
(35 puan) tarafından
Canım Allah senden razı olsun birdaha ararım çok iyi oldu genelde hep tekim kardeşim geldi Allah'tan izliyorum ama o an o kadar panikledim ki benim yüzümden öle yaptım yaptım yuttu zaten çocuğumun yüzü nu öle görünce çok korktum ağlayınca oh dedim kardeşime verdim ve yigildim yere çok kotudyu çok burdan herkese de uyarı olsun sakinlik çok önemli ben bunu anladım :(
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Hemlik manevrası var İnternette öğrenin lütfen ve lütfen bir daha ağzına elinizi sokmayın daha çok havasız bırakıyorsunuz çocuğu. Allah göstermesin geçmiş olsun 
(35 puan) tarafından
:((((((( izlerdim hep o an yapamadım yüzünü öyle görünce cok canım yanıyor Allah razı olsun
(13,306 puan) tarafından
Panik yapmayın önce bebeğe bakın sakin olmaya çalışın aksi halde zaman kaybı olur
(35 puan) tarafından
Evet çok haklısınız bu bana çok büyük ders oldu
0 oy
tarafından
Hemlich manevrası mutlaka herkes bilmeli 
(35 puan) tarafından
Evet evet herkese örnek olsun bu davranisim cok dikkatli olalım ben olamadım ama rabbim bağışladı çok canım yanıyor izlediğim halde panikden yapamadım
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun  öyle zamanda soğukkanlı olup hemlic manevrası var onu yapmalısın İnşallah olmaz ama olursa öyle yapın 
(35 puan) tarafından
İnsalah haklısınız soğukkanlı olmak çok önemli ben bugün anladım yoksa bildiğin yavrunun cna cekismssini izliyorsun en son ben uyguladım ve kurtuldu  :(
0 oy
(1,309 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım valla benimde en çok korktuğum şeylerden biri bu malesef çok çok dikkat etmek gerekiyo 
(35 puan) tarafından
çok dikkat et canım cignemedn verme sakin ya gerekirse o kadar pişman oldum ki ve nolursun çok sakin ol Allah korusun olmasın bı ömür ama panikleme sakin
0 oy
tarafından
Benim büyük kızım öyleydi  bebekken eline bişey vermeye korkuyordum 10 aylıkken düğüne gitmiştik boğazında yemek kaldı ne yapacagimi şaşırdım anneme verdim annemde ne yapacağını bilemedi ablama verdi oda şaşırdı kaldı en son gidip kendim aldım bi vurdum çıktı çok korkutuyor insanı rabbim korusun onları inşallah 
(35 puan) tarafından
Evet canım çok zor o an iki üç dakika yani insan mafoluyor panikkedigin an zmaan kaybı kimse yardım edemiyor bana çok buyk ders oldu herkese de olsun panik zaman kaybı bunu ben anladım ama çok şükür rabbim yavrumu bağışladı rabbim hepimizin evladını korusn insalah
tarafından
Aminnn
0 oy
(5,296 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm ya :(
(35 puan) tarafından
Çok sağol canım ben çok kötüyüm dahale :(
0 oy
(669 puan) tarafından
Çok gecmiş olsun canm benimkininde çerez kacmıştı allahtan eşim evdeydi panik atagım var parmak saldım dahada ileri gitti eşim çıkardı en sonunda rabbim cocuklarımızı korusunya 
(35 puan) tarafından
Parmak kesinlikle sallamyikcamisiz canım bende öğrendim sagolsunlar bende salladım daha çok nefessiz koyuyormusuz bende çok panikledim eşimde yoktu kardeşim zaten küçük ama çok şükür birşey olmadı raabbim bize bağışladı
0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canjm o duymayan komşulara da Rabbım ıslah eylesin. Rabbıme emabet kuzularimiz cnm Rabbım görüp göreceğiniz bu olsun 
(35 puan) tarafından
Çok bağırdım canım ama kimsenin kimsey faydası yok
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Çok şükür atlatmışsınız bütün annelere ilk yardım dersi almalarını tavsiye ederim gerçekten büyük ihtiyaç

Allah bütün çocukları bebekleri korusun Amin. 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 102 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 536 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Npp (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 444 göst.
18 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Anne-bebek (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde gozdekaracaa (249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,608 soru

24,113,294 cevap

333,084 kullanıcı

...