0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşimin testi negatif çıkmış gripmiş sadece ama baya fena üşütmüş burdayım aklım onda hali olmadığı için kalkıp bir şeyler içemiyor gece terliyor hali olmadığı için üstünü değiştiremiyor gidecem ama ayrı odalarda olacak maskeli falan yine de ama babama sabah söyledim yarın akşam gidecem dedim nereye gidiyorsun kalsın işte orda baksın başının çaresine falan dedi bende eşimi savununca git o zaman şimdiden git dedi onu da anlıyorum daha fazla kalalım istiyor ama eşim orda hasta yorgun en azından sıcak bir çay çorba falan yaparım burda huzursuzum aklım fikrim onda hep yaniii yarıınn evimee gideceğiimmm çok özledim evimi ya

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsn canm 
tarafından
Saoll canıım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla testi pozitif olsa bile ayrı odada hizmet etmek gerek sonuçta hayat arkadaşı yol arkadaşı
tarafından
Benim için değil canım bebek için gittik çünkü çok hassas hemen hasta oluyor
tarafından
Dikkat et Allah in izniyle bişey olmaz eşinede yazık çünkü kendimden biliyorum 1 hafta yattım perişan oldum bir yudum suya muhtaç kaldım esimde sağolsun Kendine hayrı yok bana olsun
0 oy
(2,124 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım babanın tavrı çok gereksiz eşin sonucta ne demek basının çaresine baksın ailen o senin pozitif olsa bile ben o evden çıkmam onu ayrı odada bakarım herşeyine 
tarafından
İşte bebek çok hassas olunca eşim izin vermedi kalmamıza şimdi biraz daha iyi
(2,124 puan) tarafından
O zaman dön canım senin ailen o annen baban tamam ama kocan senin ailen onun sana ihtiyacı var babanın tepkisi bana biraz saçma geldi sevmemi damadını
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım en iyisi bence git evine
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Geçmiş olsun kuzum

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 298 göst.
23 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 513 göst.
10 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,925 göst.
23 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,840 soru

24,189,170 cevap

336,807 kullanıcı

...