0 oy
1,733 göst.
Diğer kategorisinde (4,756 puan) tarafından
Her alt açmada bebeğinize pişik kremi sürüyor musunuz sürenler kaçıncı aya kadar devam ettiniz 

28 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yooo eğer pişik olursa yani hafif kızarma falan varsa sürüyorum 
(4,756 puan) tarafından
İşte ben de bir gün deneme amaçlı sürmedim baktım kızardı sivilce oldu devam ettim kuzum
tarafından
Demek ki pişiyor senin bebeğin o zaman sürecen ama her alt açmada değil de günde 1 kere sür bide öyle dene
(4,756 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Her alt açtığımda değil günde 6 bezdegistiriyorum sadece akşamları  ve gunduz 2 kere sürüyorum düzenli olarak pişik hic olmadi şükür 
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim bağışlasın sana
(5,935 puan) tarafından
Amin cümlemizinkini  canım
0 oy
(5,935 puan) tarafından
Ve sudocrem kullanıyorum  dr um en iyi pişik önleyici ve olan pisigi yok eden arko tüp krem var ya onun olduğunu söyledi ondan da var evde arasira onuda kullanıyorum 
(4,756 puan) tarafından
İyi yapıyorsun canım benim
0 oy
(208 puan) tarafından
Pişik önlemek için o kremler canm benim kızım4.5 aylık ve her açtğmda sürerim hiç pişik olmadızaza bu zamana kadar
(4,756 puan) tarafından
Maşallah canım Rabbim bağışlasın kuzum
0 oy
(385 puan) tarafından
Canım kremi her seferinde sürme bence. Günde bir defa sür bari. Her seferinde birazcık kantaron yağı ile zeytinyağı karıştır ikisini sür canım doğal olarak 
(4,756 puan) tarafından
Hım oda olabilir canım
0 oy
(273 puan) tarafından

Ilk 2 ay her altini actigimda surdum pişiği onlemesi için simdi her altini actigimda 10 dk havalandiriyorum ve yikiyorum cok seviyo suyu zilli 3 aylik olduk sukür hic pismedi insallahta pismez :angel:

(4,756 puan) tarafından
İnşallah canım amin bebeğim
0 oy
(2,344 puan) tarafından
Canım pişik kremi ayrı pişik önleyici krem ayrıdır. Pişik kremi bebek pişik olduğunda sürülür. Pişik önleyici krem de pişik olmasın diye önlem almak için sürülür diye.biliyorum. ben arada sürerdim kızımın poposuna pişik önleyici kremi. Pişik olduğunda da pişik kremi sürdüm 
(4,756 puan) tarafından
Aynen canım benim haklısın
0 oy
tarafından
4. Aya kadar devam ettm cnm.  

Daha sonra 2 bezde 1 kere sürmeye başlad7m
(4,756 puan) tarafından
İyi yaptın canım ben de öyle yapmaya düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 507 göst.
9 Kasım 2019 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 966 göst.
0 oy
3 cevap 166 göst.
15 Mart 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 470 göst.
5 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ❤️Asmin Deroş❤️ (4,756 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,400 soru

24,168,694 cevap

335,751 kullanıcı

...