0 oy
735 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
düzenlendi

Benim eşim beden eğitimi öğretmeni ama atanamıyor. Geçen sene polisliğe girdi kilodan kaydetti. 2 hafta sonra uzmanlık için sınava girecek ve bebeğimizde 2 hafta sonra doğacak :) eşim 3 haftada bu kadar kilo verdi. Şu an 86 kilo 81 kilo olması lazım 2 hafta içinde. Çalıştığı için sporda yapamıyor ama bebeğinizin geleceği için uğraşması kilo vermesi beni çok çok mutlu ediyor. İnşallah kızınızın nasibine polislik veya askerlik olur 

19 Cevaplar

0 oy
tarafından
Insallah olur canım 
tarafından
Amin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
(2,978 puan) tarafından
İyi vermiş valla helal olsun ama aynı giydiği kıyafetler nasıl oldu pantolonu 
tarafından
Kemerden yeni delikler açıyoruz artık :)
0 oy
(6,515 puan) tarafından
Bnm eşimde byle göbeği var habire yiyor ama  :( eşin iyi kilo vermş 
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Rabbim hayallerini nasip etsin canım 
tarafından
Aminn inşallah :)
0 oy
(164,072 puan) tarafından
hayirliysa olsun insaallah
tarafından
Amin inşallah :)
0 oy
tarafından
İyi kilo vermiş ama uzmanlık yerine meslegine atanabilse keşke askeriye zor
tarafından
Gecen sene askerliğini teğmen olarak yaptı aşırı ama aşırı sevdi. Polislikten çok uzmanlığı istiyor. Uzman olduktan 2 sene sonra rütbe büyütebiliyormış
tarafından
Evet lisans mezunu olduğu için rütbe alma ihtimali var hakkınızda hayırlısı
0 oy
tarafından
Ne güzel Allah kalbinize göre versin . Sağlıkla gelsin prenses 
tarafından
Amin inşallah :))
0 oy
(2,594 puan) tarafından
hayırlısıysa olur inşallah canım benim eşimde özel harekat için başvurmuştu ben ona normal uzman ol seni özel harekat yapmaz dedim dinlemedi beni kalbinin sağda olmasından dolayı elendi normal uzmanlık içinde geçirmediler kaldı öyle demek ki nasibi değilmiş
tarafından
Benim arkadaşımın diz kapağı 2 tane ve asker oldu. İnan hiç belli olmuyor
(2,594 puan) tarafından
normal uzman astsubay falan olabiliyor ama özel kuvvetler kabul etmiyor canım onlar biraz daha ince eliyor eşimde normale geçiş yapmak istedi yani aslında ilk başvuru yaparken normal yapıyor orada özel kuvvetler olursa diye işaretledi boy kilo vs den direk özel kuvvetlerin elemesine girdi kalbinden geçemedi sonra da normal için elemeye sokmadılar aynı gün
0 oy
(2,676 puan) tarafından
İnşallah dilediği işi yapar atanır cnm duamdasınjz :) enişte nasıl kilo verdi bu kadar kısa sürede onuda söyle bnmde fazlam var :) 
tarafından
Herbalife kullanıyor sadece. Günde 6 litre su içiyor. Sabah akşam yemek yok. Öğlen ekmek pilav kızartma yok. Çorba salata ağırlıklı yiyor
(2,676 puan) tarafından
Ay bu ilacı bırakınca daha çok kilo alıyor insan diyorlar
0 oy
(874 puan) tarafından
İnşallah istediği mesleği elde eder allah gönlünüze göre versin 
0 oy
tarafından
Aa gayet iyi  valla 

İstemek önemli istedikten sonra olmaya ak hiçbir sey yok kuzum 

Hakkinizda hayirlisi olsun
0 oy
tarafından
İnşallah canm    
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Erkeklerin kilo vermesi kadar kolay bişi yok canın.kadınlae zor verir kiloyu. Ama inşallah istediğiniz işi rabbim nasip etsin. 
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Benim eşimde evlenmeden önce 80 kilo felandi şuan 96 kg olmuş bende diyorum ona zayıflaman gerekiyor ama kilosunu pek gösteren biri değil senin eşin nasıl zayıfladı böyle cnm
0 oy
(3,417 puan) tarafından
MasaAllah canm inan isteyince herşey oluyor benim abimde uzmanlık için kg verdi 1 haftada 6 kg felan vermişti yarım kg ile geçti :)) 
0 oy
(336 puan) tarafından
Kocana söyle banada sırrını söylesin 

Kendimi obreksin kız kardeşi gibi hissediyorum 
0 oy
(12,672 puan) tarafından
Çok iyi. Hakikaten o gobek fln gidince vucut duzgun durmus. Devami gelir insallah. Hayırlsı neyse o olsun hakkinzda canm
0 oy
(106 puan) tarafından
Çok iyi zayıflamış nasıl bi diyet uyguladı?
0 oy
(704 puan) tarafından
Baya vermiş bende 2 ayda 25 kilo verdm diyetisyen eşliğinde isteynce herşey oluyor 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 520 göst.
17 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevgi.rna (297 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 312 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde egeli (792 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,329 göst.
22 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 184 göst.

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,123 cevap

350,077 kullanıcı