0 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde (746 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

DNA sonuçları ortaya çıktı: Müslüme Yağal'ın dedesi babası çıktı!

Mersin'in Gülnar ilçesinde 10 Kasım günü kaybolan Minik Müslüme, Türkiye'yi ölümüyle adeta yasa boğmuştu. Arama çalışmalarının 10. gününde cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Yörük Kızı Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili dedesi tutuklanmıştı. Küçük kızın cansız bedeni üzerinde yapılan DNA analizine göre dede Yağal'ın babası olduğu ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'nin ve Odatv'nin iddialarına göre, Müslüme'nin DNA örneğiyle dede Hasan Yağal'ın DNA'sının uyumlu olduğu ortaya çıktı. Bunun yanı sıra Müslüme'nin ağabeylerinden birinin daha dedenin DNA'sı ile yüzde 100 eşleşme sağladığı aktarıldı.

7 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Paylaşılan 8383939292048843883 post biliyoruz öğrendik çok üzüldük rabbim kimseye yaşatmasın çok kotu birşey yorum yapmak bile istemiyorum benimde 2 tane evladim Allah korusun onları 
(746 puan) tarafından
Ben yeni öğrendim canim bide abisinin de babasi o çıkmış şok oldum ya Allah'ım nasil insanlar var biz kime guvenecegiz nasil evlatlarimizi bu pisliklerden koruyacağız bilemiyorum . Rabbim evlatlarimizi bu pisliklerden merhametsizlerden korusun.
tarafından
Amin amin her geçen gün daha kötüye gidiyor bunlar duyduklarimiz gördüklerimiz bize yansımayan daha neler var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah belasını versin inşallah Allah'ın belaları pislikler nefret ediyorum kötü insanlardan nefrett.!!!
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Hepsinin üzerine. Benzin döküp yakmak istiyorum!! Hepsi birbirinden iğrenç birbirinden vicdansızmış annesinin de babasınında dedesininde Allah cezasını versin inşaAllah. 
(746 puan) tarafından
Anne bunu bile bile nasil yasamis tekrar onlarla ya bide bi cocukta degil iki cocuk onunmus
(2,319 puan) tarafından
İşte annede de bokluk var..
0 oy
tarafından
Gebersinler inşallah diri diri yanarlar soysuzlar
0 oy
(659 puan) tarafından
Kimin s.iki kimin cebinde belli değil. Midesizler ya. O zaman anne yıllardır kayınpederle ilişki yaşıyor
(746 puan) tarafından
Aynen bir cocuk degil iki cocuk o serefsizin cikmis allah onlarin belasini versin ******** kopekler ya
0 oy
tarafından
Yeteringgggh 
0 oy
(1,254 puan) tarafından
Mersk etmeyin cezaevine çoktan haber gitmistir o adamjn şeyini kesip eline verirler öldürmeden önce. Kaaahhhhppppppppppppeeeee

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 460 göst.
25 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Biriiste (508 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 490 göst.
23 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 425 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 777 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,235 soru

24,166,345 cevap