0 oy
294 göst.
Diğer kategorisinde (374 puan) tarafından

image

bbende alamak istiyorum nasıl faydaları var iştah kesiyormu tadı nsl

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Altta yorumlara bak cnm kullanmafim benvalla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aldım ben yarısını kullandım yarısı duruyor. Mantığı şu bol su içeceksin. Ee bol suyu içince zaten mide doluyor yeme isteğin azalıyor. Yani bunu almadan evvel kendimi bol su içmeye alıştır. Yeme isteği geldikçe su iç. 
(374 puan) tarafından
Normal kahve gibi bişi yani
tarafından
Bu resimdeki limonlu içecek. Kahvesi de var.
0 oy
(753 puan) tarafından
Normal kahve alın aynı etki bunlara bu paraları vermeyin bnim arkdsim normal türk kahvesiysle acctip zayifladi bunlar para tuzağı bildgimiz kahve 
(374 puan) tarafından
Normal kahve yani ben Acıyıp ackiyorum ya
(753 puan) tarafından
Türk kahvesi  sabah aç karna sekersz için valalhi varya şok olmuştum
0 oy
tarafından

Kesinlikle hiç tavsiye etmiyorum bunlar hep fasa fisoo sen bol su iç tarçınlı türk kahvesi iç bide yediklerine dikkat et un şeker yağı kes yediğin sebzenin bile kalorisini hesapla gör bak nasıl zayıflıyosun bitki çayı olarak da yeşilçay kiraz sapı çayı kayısı çayı iç bide yürüyüş yada evde egzersiz yap tamamdır. Hiç bu tür şeylere boşuna para verme

0 oy
tarafından

Canim şikayet.com hakkında güzel şeyler yok istersen bir araştır sağlığından olma. 

0 oy
(1,841 puan) tarafından
Bu kahve mi ? Bunun çayını biri kullaniyordu denedim . Kalp çarpıntısı , halsizlik , baş dönmesi yaptı . Ki ben hassas biri değilim ama o gün 1 lokma birşey yemedim başımı kaldidamiyordum . Kesinlikle ve kesinlikle alma . 
0 oy
(669 puan) tarafından
Bende buna benzer kullanıyorum instegramdan buldum öyle seylere inanmam aslında esimin yengesi kullanıyomus 5 kilo verdi ilk defa deniyorum bende 5ve 15 kilo zyıfılyomussun 1 ayda iştahı kapatıyo gün içinde hiç yemek yemiyorum aksam esim gelince yiyoruz bakalım nekadar vercem 3 ayda kadın 78 den 59 kiloya düşmüş işe yararsa kullancam valla ona benziyo kutusu falan dene istersen nolcak tadı kahve gibi içindekilerin tadını almıyosun sütle yaparsan sütlü kahve gibi oluyo sade çok acı oluyo

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 251 göst.
8 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (3,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 203 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (747 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 458 göst.
17 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Eslemmhatununannesi (340 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 361 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,640 soru

24,186,621 cevap

336,672 kullanıcı

...