0 oy
201 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (53 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşim le öğlen aradm konuştm oğlumuza kıyafet almaya gidelim aşkım dedi bende olur dedim üstümü giydim gelmesine 10 dk kala kaynanam geldi ben muttalib gelene kdr bişi demedm biz ay başı gideriz ne acelesi var 6 aylık hamileyim doğuma az kalmış üzülürüz diyor ulan 6 aylık bebek düşebilir mi dogurucm ben ya hastane çıkışı alck üzülürüz diye almak istemiyorum erkenden diyor hamile bir kadına bu denirmi sonra lafı çevirdi gidicekseniz gidin siz bana bakmayın dedi çıkarken bende dedim biyere gideceğim kesinken iptal olan hicbiryere gitmem dedim oda hemen keşke gelmeseydm dedim bende alınmasın diye senlik degl dedim gittiği zaman asla gitmicm onunla ve onunla alışveriş yapmicm haksızmiyim gebelikten önce bana düşman kesiliyordu herşeyime laf ediyordu hiç saygısızlık yapmadm ama benim çocuğumun kıyafetine beşiğini kadar karışıyor bide bunları nezaman alicagimiza bile eşimde anneci valla birinin kalbini çok pis kiricim
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Keşke bi virgül neyim kullansaydin kız karman corman beynim yandi
(53 puan) tarafından
Kız anlatirken sinirlendim anlamadysan anlatım ben eşimle bebegm için alışverişe gidicktm kaynanam vazgeçirdi sonra benim trip attığımı yüzümün düştüğünü görünce siz gidin bana bakmayın dedi bende ben biyere gidicksen eğer iptal olduysa oraya asla gitmem dedim oda keşke gelmeseydm dedi bende eşimin hatrina senlik degl benim huyum bu dedim hastane çıkışı alck bitane durmadan üzülürüz diye almak istemiyorum diyor ya 6 aylık gebeym ben düşük yaparmisim Allah'ın verdiği canı Allah alır hamile bı kadına bu denirmi ya
tarafından
Canım kizmakta haklısın fakat eskilerde böyle bir düşünce yer etmiş çocuk doğana kadar bı hazırlık yapmazlarmis basmakalıp dusunceler işte bizi anlamadıkları için o şekilde davranmaya devam ediyolar kısaca çağ farki işte belki kötü bı niyeti yoktur ama sana sürekli onu vurgulamasina da gerek yoktu tabi bunun için strese sokma kendini onu da öyle anlamaya çalış
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
O ne saçmalık ya . Bırak 6 ayı 6 günlükken bile dense kötü bir şey
(53 puan) tarafından
Ya tepki verince adım Yavuz oluyor çok sinirlendim valla
0 oy
(693 puan) tarafından
Ne kadar yersiz bir konuşma birde babannesi olcak nasil yakistiriyor ole solenmz ewet bir sure beklenebkr ama o sekilde olmamali üslup cok yanlis we bebegin alinacaklri seni we eşini ilgilendirir eşinle beraber gt hc strese gerek gok
(53 puan) tarafından
Hay ağzın bal yesin bende öle düşünüyorum sanki ben degl onlar dogurcak ilk torun ondanmi bilmiyorm ya herşeye karışıyor korkuyorm doğumdan sonra evimden çıkmaz die ha
(693 puan) tarafından
Şimdiden tawiz werirsen dewami gelir önlemini almakta fayda war (:

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,494,101 soru

24,410,226 cevap

350,847 kullanıcı

...