0 oy
279 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Resmen az önce sinirlendi kalktı gitti etkinlik yapalım dedik basit bir oyun ponponlaro bardaktan bardağa aktaralım dedim gösterdim o tek tek elimle koyayım dedi ben böyle yapalım dedim sonra kızdı sinirlendi gitti benle muhatrap olmuyo 

Etkinlik yapsam da oyun onun istediği gibi oluyo gsterdigim gibi değil 

5 Cevaplar

0 oy
(8,162 puan) tarafından
Tabi ki de öyle olacak. İleride zaten her şey kuralla olacak. Bırak da şimdi bari istediği gibi rahat rahat hareket etsin
(8,162 puan) tarafından
O anı yakalayana kadar onların da canı çıkıyordur emin ol.  İlk denemeden kimse başaramaz yavaş yavaş
tarafından
Mesela benim oğlan su halkalardam çok oynuyor ama yine de sıralı dizdigi çok nadir yani acaba sıkıntıli durum mu doktora yada pedagog a gitsem mi
(8,162 puan) tarafından
Hayır canım saçmalama. Gayet normal bir durum
tarafından
Aslında o kadar bu tarz konulara kafaya takıyorum ki bu aylarda 12 24 AY arası çocuk gelişimi nasıl olur ne ne olursa endişe etmeliyim İnternet okudukça aklım bunaliyo söyle güzel uzmanından bir kitap alıp rehber edinmek istiyorum kafam çok karisik bocaliyorim oğluma da faydalı olamıyorum
(8,162 puan) tarafından
Saçmalama canım. Her çocuk bir değil ki. Eğer sen bu şekilde sürekli baskılarsan ve sürekli bir şeyler öğretmeye çalışırsan çocuk ileride de sürekli seni arar. Öğretmenlerine zorluk olur. Senin bilemeyeceğin bir konuda dahi seni ister. Gerek yok bu kadar çabaya. Sonuçta belli bir süre sonra zaten öğrenecek. Eğer erken öğrensin diyorsan da onu da uzmanına bırak. Erken yaşta kreşe gönderebilirsin mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından

Yine seninki kalkmış gitmiş benimki onları fırlatıyor yeri tekmeleyerek bana saydirip gidiyor :D

tarafından
Ay Allah bağışlasın günlerini gostersin inş
İnstagram anneleri nasıl yapıyolar o etkinlikleri anlamıyorum ordaki oyuncaklara falan içim gidiyo ama kendi imkanlarla anca bu kadar oluyo çocukta ondan sevmiyor diye düşünüyorum
tarafından
Yok canım ondan değildir bazı çocuklar seviyor o tür şeyleri
tarafından
Belki ben yapamiyprim bir oyun grubu falan olsa 12 24 AY arası şu kış döneminde bir ay olsa gideriz
tarafından
Ben seneye oyun okuluna vericem kuzum çok sıkılıyor evde
Oyuncak alsan dikkatini çekecek
tarafından
Oyuncaklar da bir iki alıyoruz ama o kadar işte
0 oy
(457 puan) tarafından
Onun istediği gibi olsun maksat birlikte bişeyler yapmak
tarafından
Instos annelwro nasıl yapıyo acaba
(457 puan) tarafından
Video çekene kadar yapıyordur emin ol sonra onlarınkide kalkıp gidiyodur yapmak istemiyodur
tarafından
Genelde çocuk gelişimco anneler yapıyo onlar bu işi biliyo ben mi ogretemiyorim diye düşünüyorum
0 oy
tarafından

Atarlıı bebe:P

tarafından
Hemde ne atar sinirlwniyo bide sen sinirlenmeyi ne zaman ogrendin
0 oy
tarafından
Normal bnce  canm    

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 236 göst.
19 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asel_34 (212 puan) tarafından soruldu