0 oy
431 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,299 puan) tarafından
Kızlar eşimin teyze oğlu yeni ev aldı Rezidans onlar bize çocuk görmeye gelirken altın ve eşi de para taktı Biz onları ev görmesine ne alabiliriz çok kararsız kaldım ve bana ev görmeye Gelirken de cezve takım alıp gelmişlerdi teyze oğlu su eşimin patron oluyor hem de ne olursunuz Fikir verin eşimle çok Arafta kaldık Sizce LCW Home dan nevresim takımı mı alsam bana bir Fikir verin fikirlerinizi bekliyorum

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkes durumuna gore alir tatlim gonlunden ne kopsa uygundur
-Reklam-
0 oy
(55 puan) tarafından
Ev görmeye cezve takımı almış sende nevresim badsaniye vs alsan sıkıntı olmaz bence . İlerde bebeği olursa altın takarsınız sizde, abartmaya gerek yok herkes durumuna göre alır kimse niye bunu aldın demez 
tarafından
Aynen giderken de bi tatlı alın yeter
0 oy
(164,043 puan) tarafından
Hayatim bi yas pasta al madame coco da sürahi setleri var arada indirime giriyo bi bak istersen 
0 oy
tarafından
Lcw 'yı Boş Ver english home ya da madam coco dan bir şeyler al hem adı var oraların ")) yine bir nevresim takımı yahut koltuk üstü battaniye yada paspas takimi falan alabilirsin ya da kahvaltı takimi porselen artık bütçene göre ne hoşuma giderse 
0 oy
tarafından
Bi pike ,battaniye dedigin gibi nevresim takimi falan guzel olur . Durumunuza da bagli tabi
0 oy
tarafından
Canım ben olsam bi ev gesmesine gitsem güzel bi saat yada çerçeve ağır birşey böyle ya kahve takımı yada güzel ev objeleri

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,825 soru

24,377,231 cevap

348,413 kullanıcı

...