0 oy
139 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
kîzlar bir gūn pozitif olarak buraya yazcagm aklma gelmezdi  virus icin ilac veriyorlar sabah 8 aksam   8 sabah ictim ama asiri terletti normal mi bu anlammmadm

6 Cevaplar

0 oy
(14,957 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım yan etkilerini okumanı tavsiye ederim 
tarafından
tesekkrlerr canim
-Reklam-
0 oy
(1,603 puan) tarafından
Geçmiş olsun keşke icmesydin
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Bunu bilim kurulu üyesi açıkladı ilaçlar işe yaramıyor hatta kalp krizine bile sebep oluyor neden içiyorsunuz bu ilaçları akıl karı değil denek miyiz Bir sabah 8 akşam 8 ne demek şaka gibi lütfen içmeyin bu ilaçları c vitamini bol bitki çayları içerik iyileşmeye çalışın geçmiş olsun
tarafından
canım madem kalp krizi yaptor neden o zamab veriyorlar
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ama o ilaçları içme doğal yollardan geçirmeye calis meyve sebze bol limon suyu iç turşu suyu iç ama o ilaçları içme 
0 oy
(6,076 puan) tarafından
Paça çorbası iç bol bol meyve ye bitki çayları yap o ilaçları içme benim çevremde covid olan herkes çöpe attı ilaçları çünkü sağlık bakanlığı kağıdını kaldırınca altında tarihinin geçmiş olduğunu gördüler şikayet dilekçeleri yazıldı 182yi arayıp şikayet ettiler.. 
tarafından
tarihi gectijten sonra bir mūddet daha kullanlabilir miş canın
(6,076 puan) tarafından
Ozaman niye son tüketim tarihi yazıyorlar ilaçlara. Ben inancımı tamamen yitirdim
tarafından
bende bilmiyorum valla inan ki artk hersey yalan hersey sahte oldu saglk bile elden gider oldu
0 oy
(4,341 puan) tarafından
Ben içmemistim ilaçları 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 598 göst.
2 Eylül 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Emine aksoy (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy
6 cevap 243 göst.
22 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (1,348 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,294 soru

24,042,570 cevap

329,192 kullanıcı

...