0 oy
875 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından
Göbek fıtığım var ve genel cerrahiye gittim doktor bana ameliyat olacaksın dedi ve numarasını verdi dedi şuan ameliyat için liste dolu ve Aralık ayının başında beni ara ameliyat olacağını bana hatırlat ve sana gün verecem dedi akşam eşime diyorum dktr kızmı erkekmi sordu bende erkek ti dedim hayır ölsende gebersende olmayacaksın dedi kızdım ona ne saçmalıyorsun dedim böyle geri kafalı bir kocam var 

25 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Böyle adamları çok mu ariyorsunuz. 
(468 puan) tarafından
Biz onları aramıyoruz onlar bizi buluyor
tarafından
Cahillik. Kendi kasiyerin kadın olduğu yerden alışveriş yapmiyor mu? Ben olsam asla dinlemezdim. Sağlığından daha mı önemli.
(468 puan) tarafından
İkna edecem inşlh
tarafından
İkna etmek zorunda değilsin. O senin sahibin değil sadece eşin.
tarafından
Vallahi bende bunu yazacaktım .. Eşin son halife falanmi ne demek olmayacaksın izin vermemek . Bi taraflarında yirtsa o ameliyatını ol mutlaka adam salakk salakk kendince senaryo kurucak diye sağlığından olma yani ne münasebet
-Reklam-
+4 oy
(15,229 puan) tarafından
Eşini mağarasına geri yolla
(468 puan) tarafından
Geri kafalı işte
+3 oy
(2,594 puan) tarafından
bu zihniyette olan bir adam kız çocuğunu da zorunlu eğitim dışında okutma taraftarı olmaz sonra karılarını gönderecek kadın doktor ister nereden bakarsan bak çok çirkin bir düşünce ne demek ölsen de gebersen de olmayacaksın sende onun kafasını yar kadın dikiş atmasın de 
(468 puan) tarafından
+++++
+2 oy
tarafından
Ben kaç tane genel cerraha popomu gösterdim kadın yok ki adam resmen parmağıyla muayene etti biz ölelim o zaman
+1 oy
(163,512 puan) tarafından
o kafasini alip klozete sok bak nasi duzelir
oo burcu nabersin kiz
burcu safak 118 laa bitermi
tarafından
Sevda doğumun hangi aya denk geliyor
(3,454 puan) tarafından
Biter kuzum biter 2 çocuğun peşinden koşarsın sonra evde benimki 36 günlük oldu bile
valla dr 23 28 mart arasi dedi

ayy bi bitsede rahatlasam burcu yaa
+1 oy
tarafından
Tuvalet terligiyle agzinin ortasina vuraydin iki tane.
(468 puan) tarafından
Gücüm yetmezki :))
+1 oy
(534 puan) tarafından
Ölsen de gebersen de ne ya?? Allah akıl fikir versin kocana canım zor bi durum senin için
+1 oy
(14,412 puan) tarafından
Eee bacim şimdi nolcak napacaksin kadin dr mu bulacaksin 

Burda anladığim tek sey kocanın bi mağara adamı olduğu ne diyeceğimi bilemiyorum valla
+1 oy
(1,145 puan) tarafından
Doktorun kadın olsa bile ameliyata giren bir sürü kişi var hepsi nasıl kadın olsun ki saçmalık ya 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Valla genel cerrahide de çok kadın doktor yok. Yobaz mı ne kocan ne yazacağımı şaşırdım kusura bakma da sağlığın cinsiyeti mi olur 
0 oy
(2,336 puan) tarafından
Aaaa çok ilginç kendisi aynı durumda olsaydı kadın doktor diye sorun eder mi peki sadece sana mı böyle diyor onlar yemin ediyorlar kaç tane insan ameliyat ediyorlar öyle düşünmesin çok sıkıntı yapyosa da erkek doktor bul artık napcan
0 oy
tarafından
Kafasını tavayla ezeceksin böyle adamların 
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Ya Allah aşkına erkek olanda bayan doktora gidiyor nabalim bizdemi kıskançlık yapalım yani hayret bişey sağlık bu sonuçta ya kadını erkeği olmaz tedavinin  
(468 puan) tarafından
Gittiğim devlet hastanesinde bayan genel cerrahi yoktu
0 oy
(3,146 puan) tarafından
Bende kadın doğuma randevu bulamıyorum gebelik için hep dolu hep dolu bir ara erkek Dr açıldı aldım gittim denediği kalmadı niye gidiyon gitme erkek Dr bilmem ne. Şansıma da özelde bile kadın Dr sıra yoktu o ara napayım yani tıp bu neticede
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Tövbe ya Rabbim. 

Sana durumumu anlatayım. Anal fıstul oldum hastalığı bilenler bilir. Kapalıyım almanyadayım,  çatala oturuyorum doktorlar alttan kalın bağırsagıma bakıyor makatı muayene ediyor iltihap zor geçen bir hastalık, Suriyeli cerrah geldi + 3 cerrah erkek Alman cerrah daha başım örtülü ama her yerim ortada muayene gittiğimde 2 defa ameliyat oldum çok utanıyorum ama onlar için  sıradan normal bişey ayrıca sağlık için mecburen kadın yoksa.... 
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Malesef bu düşüncede olan erkekler var cnm işte saçmalık olsada
0 oy
tarafından
Doktor sana şahsi numarasinimi verdi
(468 puan) tarafından
Evt cnm
tarafından
Bence eşin şahsi numarasını verdiği için bozulmuştur onunla konuş ikna et tıpta ayıp olmicaginibgunah olmadığını bu bir sağlık sorunu olduğunu söyle zıttına gitmeden yaparsan belki ikna olur
(468 puan) tarafından
Kız ztn genel olacakta erkek doktora karşı
0 oy
tarafından
Hala boyle erkek doktor kadın doktor ayrımı yapan gerı kafalılar varmı ya. 2021 yılındayız 
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Vardır özel hastanede bayan Dr bulsun ona götürsün.Olsende gebersende demesi kolay acıyı çeken sensin
(468 puan) tarafından
Ya vallaha 6 yıldır var fıtık ama bu sene artık dayanamayacak hale geldi cnm sertleşiyor ağtı yapıyor
0 oy
tarafından
Ne yapacak erkek doktor yani napacak zihniyeti pisss yaa
(468 puan) tarafından
Nye bayan doktora gitmiyorsun diyo bayan yoktu dedim anlamıyor hayır asla olmayacaksın unut diyo ne yapcam nasıl ikna edecem bilmiyorum
tarafından
Valla olcen ozaman ona göre

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 242 göst.
21 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,055 soru

24,163,864 cevap

335,491 kullanıcı

...