0 oy
380 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
23 aylık oğlum. Zaten dışarı zar zor çıkıyoruz bide 10 aylık kızım var. Çıkınca da yolda habire ben ayakkabısını giydiriyorum o çıkarıyor. Napacam ben ya... evden çıkana kadar zaten 2 3 kez giydiriyorum.

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Pantolonun parçasına ve ayakkabisina birer kopça dik ve ikisini birbirine tak çıkaramasın canım 
tarafından
İyi fikir bunu deneyecem sağol
tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Sende patik çoraplar var ayakkabı gibi onlardan al hem uzun çıkaramaz sen rahat edersin...
tarafından
Patik çorap evde var giydiriyorum anında çıkarıp atıyor Külotlu çorap giydiriyorum onu da çekip çekip duruyor.
(665 puan) tarafından
Benim çocukluğum gibi haa annemde ben sürekli çorapları cikatiyorum diye çorapları pijamaya dikermis...
0 oy
tarafından
Ahh benim kızımda öyleydi hala bile öyle şuan 5 yaşında küçükken yaptığı için küçük kızımda ondan öğrendi küçüğü de 3 yaşında parka giderken arkalarından hep ayakkabılarını topluyorum parkta filan neysede pazarda çıkarıyordu küçükken tam çıldırmalık
tarafından
Bağcıklı aldım ayakkabı onu da çıkarıyor. Evde çorap kesinlikle ayağında saklamıyor Külotlu Çorabı bile çekip duruyor. Ev botu aldım boğazına lastik geçirdim de onu çıkaramıyor 24 saat ayağında onlar
0 oy
tarafından
Hahahaha ben de başka bişey anladım :D 
0 oy
(14,961 puan) tarafından
Büyüdükçe öğrenir kız ☺️ ayağına birşey batar felan dedin mi ☺️☺️ çok masum ama yaa eskiden bende terlik fırlatıp tek ayakla gidip alıp giyerdim geri :D ajajaj aklıma o günler geldi 
tarafından
Genelde yolda yürümüyor arabasıyla gidiyoruz Gideceğimiz yere bazen farketmiyorum arkadan hanımefendi ayakkabı diyorlar dönüp alıyorum. Yazın ayakkabılar arabanin alt sepetinde gezdi. Hastaneye felan gitsek ayakkabıları nerde diye soruyorlardı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
12 cevap 724 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 592 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 352 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu