0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 25 aylık oldu . Akşam lazımlığa çişini yaptı önce bir iki damla sonra biraz bekleyince bütün çişini yaptı klozete döktük baybay dedik sifona da bastı hoşuna gtti.

Az önce eşime anlatıyordum kızım duydu çiş yapcam dedi gene lazımlığa yaptı. Başlasam mı eğitime kararsız kaldım makat çatlağı var tam düzelmedi düzelince mi başlasam acaba  

8 Cevaplar

0 oy
(12,271 puan) tarafından
Sen başlama canım o başlamış 

Zaten sen elinden tut götür arada i Kendi işini kendi görür 
tarafından
Vala normalde hiç çişini demezdi kakasını söylerdi de lazımlığı yazın almıştım yapmayınca zorlamadım şimdi ortalıkta duruyo hiç zorlamadım kendi işedi makat çatlağı kafamı karıştırıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım geçmiş olsun öncellikle 

Tecrübem yok ama hazır gibi geldi bana bence ogretebilirsin hevesi varken 
tarafından
Sagol canım kakasını yaparken lazımlığa oturunca acırsa bida oturmaz diye kararsız kaldım
0 oy
(14,986 puan) tarafından
Ne güzel işte hazır demekki 
tarafından
Lazımlığa kaka yaparken acırsa bida oturmaz diye kararsız kaldım
0 oy
(1,699 puan) tarafından
O başlamış bilee
tarafından
Lazımlığa kaka yaparken acırsa bida oturmaz diye kararsız kaldım
0 oy
tarafından
Benim kızda hazır aslında ama havale soğuk binde kız çocuğu ustumesin diye baslatmiyirum  şimdi 
tarafından
Lazımlığa kaka yaparken acırsa bida oturmaz diye kararsız kaldım sizede geçmiş olsun
tarafından
Ev dogalgazliysa bı dene baktım olmuyor .. aslında krem falan kullanmıyorsunuz günah ya kıyamam ufacık canı acır
tarafından
İlaçlarını kullanıyoruz daha düzelmedi arada kaka yaparken acıdı diyo ev doğalgazlı sıcak da.. Bikaç gün daha bekleyim poposu iyice düzelsin
tarafından
Offf ölürüm yaaaa .  İyilessin kuzum benim ya çok geçmiş olsun
tarafından
Çok sagol canım
0 oy
tarafından
Ahahahhahahaha puhahahhahaha maslalah ya cisinr baybay demeyende

Ne bileyim kız elleme bebeyi o başlamış bilr
tarafından
Çatlak sıkıntı işte orda acırsa lazımlığa bida oturmaz sa diye emin olamadım yoksa az önce gene yaptı sifona basmaya bayılıyo:)
0 oy
(4,875 puan) tarafından
Makat çatlağı varsa başlama . . çünkü kızımda kabızlık vardı kakasını yapmaya zorlandı korktu bez bağla diye ağlamaya başladı. Tekrrdan bezledim mecburen 
tarafından
Bende ondan kafam karıştı ama az önce banyo yaptırcaktım bezini çıkarttım gene yaptı çiş yapcam diyo ama o çatlak sıkıntı
0 oy
(2,089 puan) tarafından
Bence başla canm benim kızımda 25 aylıkken alisti çok şükür 1 hafta 10 güne tamamen öğrenmiş oldu sık sık götür sen ilk zamanlar sonra kendisi söyler zaten geldi diye
tarafından
Gece nasıl yaptınız
(2,089 puan) tarafından
Geceyi de bıraktık canm aynı zamanda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 172 göst.
31 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 226 göst.
0 oy
1 cevap 52 göst.
1 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Aytasi__ (198 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 269 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde honki ponki toninok (4,712 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,871 soru

24,091,328 cevap

331,761 kullanıcı

...