0 oy
458 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (829 puan) tarafından
Allah aşkına bu kaçıncı oldu sabah telefonunun alarmı çaldı kapatmak için aldım baktım hesabınızdan para cıktı diye bildirim gelmiş sabahın 6 sında ödeme yapmış bu ne diyorum napicam sanki sabahın 6 sında diyo sonra da evet yaptım diye yalandan bisey söyledi ama tatmin edici değil yalan söylediği besbelli kaç kere oldu her ay 700 kusur arabaya borç oduyomus ne borcu olduğu belli değil dekont falan göster diyorum onu da yapmiyo yine bu sabah 2 bin kusur kredi çekmiş ne için çektin diyorum araba için diyo ne sorsam hep araba için ulan bu arabanın maliyeti hiç mi gitmiyo normalde bana ne yapsa söyleyen adam bunları söylememiş ne hikmetse yalan söylediği besbelli saaten gözlerini kaciriyo hemen konu degistiriyo bide napicam ben bu adamla bırakıp gitsem mi artik

6 Cevaplar

0 oy
(1,106 puan) tarafından
Mobil bankacilik kullanıyorsa hesap hareketlerini bir kontrol et istersen 
(829 puan) tarafından
Ordan baktım zaten 2.500 kusur yaklaşan ödeme kısmında gösteriyodu dedim bu ne arabaya çektim diyo açıklama kısmında hayat sigorta bat.diye bisey yazıyodu arabaya benim bildiğim her ay 700 lira oduyodu yalan siyluyo sabah 6 da işlem yapmış yine bir miktar para cekmis
(1,106 puan) tarafından
Vallaha eşimin mobil bankaciligi bende yüklü oda güvensizlik ten değil garibimin telefon hafıza az olduğu için yukleyemiyor ben arada bakarım şeytan durter ☺️ nerde ne harcamış görürüm akaryakıt tekel market alışverişi vs detaylı bir hareket dökümü işini görür diye düşünüyorum
(852 puan) tarafından
Cekip bitloine yatrkışir
-Reklam-
0 oy
(12,271 puan) tarafından

Mobil bankasını ele geçer

Ve hayatını kaydır eğer o para 
Arabaya gidiyorsa bende birşey bilmiyorum 
(829 puan) tarafından
Kiz zaten elinden aldım telefonu baktım yaklaşan ödemelerde 2.500 kusur para gösteriyo dedim bu ne araba için çekmiştim diyo sabahın 6 sında da pars çekmiş yine onun bildirimini gördüm iste hesabınızdan para cıktı diye onu sordum hicbir açıklaması tatmin edici degil
(12,271 puan) tarafından
Sen hesap hareketleri ne orda daha net herşey
0 oy
tarafından
Arabayı sat kurtul ondan sonra bahanesi ne olacak bakalım 

Sizden cok araba yiyormuş
(829 puan) tarafından
Araba lazım olmasa satmaz ki zaten araba bahanesi
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ne düşunüyosun tatlım hayatinda birimi var 

Paraları onamı yediriyo

İçine kurt düşürme hayat pahalı her şey uçmuş kuzum

Şöyle güzellikle bi şıkıştırsan söyler gibi 

Aklına kötü şeyler getirme
(829 puan) tarafından
Kiz bu kaçıncı asla söylemiyor güzellikle de sordum i kadar ısrar ettim yok bugün dedim en sonunda hayırdır 2.bi evin daha mi var dedim bu ne böyle dedim daha çok kızıyo iddia falan oynuyordu bi ara kaç kere onun kuponlarında yakalamıştım büyük ihtimal yine onlara bulasti
0 oy
(14,997 puan) tarafından
Belki gerçekten araba içindir. Benim eşim de öyle arabaya verir para ama olan şeyi söyler sor bı neyi eksik neyi için ödeme yapıyormuş 
(829 puan) tarafından
Jantlari değiştirmiş sozde ama yalan çünkü önceden haber verirdi hep arabaya şunu yapicam bunu yapicam diye zaten konuşma şeklinden falan anlasiliyo yani yalan söylediği bu ilk deil zaten
(14,997 puan) tarafından
Eee nereye gidiyor bu paralar ? Aldatma karı kız huyu var mı
(829 puan) tarafından
Sanmıyorum öyle biri değil zaten ise gidiş çıkış saatleri belli çıkınca hemen geliyo eve bizden ayrı bi yere de gitmez iddia falan oynuyordu bıraktım demişti büyük ihtimal onlara dadandi yine
0 oy
tarafından
Valla ne diyim bilemedim

Napiyor arabaya

Arabaya yaptığı masraf gözle görünüyor mu vs 

Bilmiyorum ya

Anlatmaması şüphe uyandırıcı
(829 puan) tarafından
Araba yalan ya çünkü bi eksiği olunca bana haber veriyodu şunu yaptırcam bunu yaptırcam diye zaten her ay bi arabanın masrafımı çıkar ya eskide değil ki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 469 göst.
18 Aralık 2021 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,329 göst.
18 Şubat 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hande'nin Annesi ❤ (295 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 669 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 742 göst.
22 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Miraeymen (590 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,871 soru

24,104,223 cevap

332,605 kullanıcı

...