0 oy
1,175 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar havalar sogudu benim evim kucuk ee mâlum kokuda oluyo ister istemez en alt kattayim

Yatak odami aciyorum kapisini ortuyorum mutfaga gidiyorum sonra bakiyorum oglum yatak odasina girmş cikariyorum yine giriyor kililid yok kapinin 

Nereyi havalandirsam kapisini orterim ama oglum hep grip acaba bu yuzdenmi

Hergun toz alirim nevresimleri haftada 1 degstririrm

Camasirlarimi dişari asarim aksama dogru boş odaya sererim kurumuyolar cunku

Nerde hata yapyorum acaba

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir saat kadar. Kalktığım gibi çocuk odasını havalandurıyorum. Büyük kızıma kapıyı kapalı tut diyorum. Bebek emekliyor zaten şuan giremez kapalı olunca. Salonu da açıyorum kahvaltı mutfak faslı bitince kapatıyorum. Balkon kapısı genelde açık olur mutfağa koku girmesin diye. Sürekli açıksa cam ondan da hasta olabilir 
tarafından
Elinden geldiğince evde çamaşır kurutma, rutubet yapar.
tarafından
Kurumuyo disarda canim balkona asiyorum nemini alinca eve aliyorum is sinmesin diye kullanmadigmz odaya seriyorum
tarafından
Başka odada oyala çocuğu camı kapatana kadar. Ben akşama kadar bir kaç kere açıyorum bazen. Ev kokuyor gibi geliyor hep.
-Reklam-
0 oy
(163,481 puan) tarafından
1 1bucuk saat kadar 
tarafından
Valla bemde o kadar ama oglum rahat vermiyo artik kisa tutcam
0 oy
tarafından
Havalar soğudu için 10 15 dk maksimum yarim saat 
tarafından
Bende kısa havalandircam artik oglum surekli kapilari aciyor
tarafından
Benim de küçük çocuğum var hasta olur diye korkuyorum bana göre yeterli zaman çünkü ev anında soğuyor
0 oy
tarafından
Oturdugumuz odayı  açmam kızımla birlikte uyanırız çünkü.  Diğer odaları mutfağı hep birlikte Açarım kizimla tv izleriz zatenn çıkmaz ben yanındayken.  Sonra gider hepsini kapatır gelirim 1 dakika sürmez  .  Koşuyor terliyorsa ondan da grip olmuş olabilir.  Sende açtığında yanında dur çıkmasına izin verme.
tarafından
Ah canm durmuyoki yanimda surekli kariştrma peşinde
0 oy
tarafından
Kaktım gibi yatak odası pencere açar salona geçerim sonra mutfak acararim buhar olmasin mutfak diye akşama kadar açık olur bazen salonda 10 15 dakika 
tarafından
Kız sıcak degilmi
tarafından
Kombi 43te yaniyor cnm
tarafından
Kız kombi de o zmn normal ben normal içeri sandim
tarafından
Iceriyi nasil.olceym.kiz
tarafından
Termometre ile canım
0 oy
(2,123 puan) tarafından

10 dakka anca :D

0 oy
tarafından
Olsun cnm gerekirse üstünü kalın giydir ama hava alsın mutlaka ben her odayı 1 saat havalandiriyorum mutlaka mutfağı yemek yaparken hep acarim
tarafından
Kalin hep kilotlu corap uzerine kalin picama kazak uzerine hirka ama hep grip
tarafından
Ya aslında çocukları çok evin havasına alıştırmak lazım hem dışarı havasına hem evin havasına alışması lazım yoksa bı kere dışarı çıkınca grip oluyokar bol bol ıhlamur yap ver cnm
tarafından
1bucuk yaşa ihlamur olurmu canim
tarafından
Olur cnm niye olmasın bardak dolusu değil biberona koy iciyosa 30 CC ver iki defa günde
tarafından
Tmm yarinn alym cnm
0 oy
(54,156 puan) tarafından
ben hiç süre tutmam hep canimin istemesine bagli☺️
0 oy
(801 puan) tarafından
Oğlum evdeyse  yarim saat ev süpürene kadar yoksa 1 saat evi silip süpürünce kapatirim kiş vakti daha fazla açik kalmaz zaten

Odalarin camlarini sirasiyla açarsan cereyan yapip çocuğu oda hasta eder sirayla açmayi dene derim 
tarafından
Sirayla aciyorum canim
0 oy
(9,610 puan) tarafından
Canim kapılar için e bebekte kilitler var onlardan alabilirsin bizimki de sürekli odadan cikiyo diye ondan aldım bizim evde de dogalgaz yok diğer taraflar soğuk oluyo diye mecbur kapıya kilit vurdum çünkü sürekli kapıyı açıp çıkıp gidiyo klimanın sıcağı da bi ise yaramiyo hepimiz oturma odasına geçiyoruz bütün evin camlarını yarim saat 1 saat kadar açıyorum 
0 oy
tarafından
çocuk olmadığı için arka balkon kapısını birde mutfak camını açıyorum  2   3 saat öyle bakiyorum aboo ev buz gibi olmuş kapatıyorum.
0 oy
(15,021 puan) tarafından
Soğuk aldığı için grip oluyor olabilir canım. 
tarafından
Daha kisa accam cami 15 dk sonra kapatrm
(15,021 puan) tarafından
Aynen terli terli soğuk iyi olmaz
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Sabah yataktan kalktığım gibi açarım yatak odasının camini bikac saat öyle havalanir odanın kapısını da çekerim hani soğuk gelmesin  sonra kapatırım mutfak cami genelde hep açık olur ama kaoatirum akşama doğru onuda salonu da bir saat kadar anca . O şekilde yani . Benim o kadar açık tutmaya hasta olmazlar cocuklar ama cereyan  da kaliyolarsa seninkiler ondanda hasta olabilier .  
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Sabah 1 saat aksam 1 saat havalandirirm muhakak
0 oy
(395 puan) tarafından
Sabah kalkınca terlemiş şekilde kalkar büyük ihtimalle üzerini değiştir önce kalkar kalkmaz bi çay suyu koy oturma odasına geçince yatak odanı havalandır sonra çocuk odası sonra vs vs eve çamaşır asmak direk bronşit astım sebebi bırak 5 günde kurusun benim kızım oldu bronşit doktor halıları peluş oyuncakları herşeyi kaldırttı bana kıyafet kesinlikle kokusuz yikanacak vs şeyler eve istersen bir saat as istersen 5 dk o ıslak kıyafet kokusu eve dağıldı mı bakteri üretir çocuk birde soğuğa alışkın olmayabilir diğer doktorum da şöyle dedi kendinden bir kat fazla giydir kar yağınca çıkart cocugu hasta olsun gerekirse dedi en fazla 3 kez olucak daha olmicak dedi dediği gibi yaptım çocuk 5 aylıktı 2aylıktan beri geçmeyen grip vardı çocukta çocuk maşallah subhanallah o günden sonra okadar ağır bi hastalık geçirmedi
0 oy
tarafından
Walla 2-3 saatte bi 15 dk kadar havalandiriyorun evi. Sabah da bi yarim saat max havalaniyordur.
0 oy
(2,924 puan) tarafından
Yarım saat çünkü ev sogudumu zor isiniyir
0 oy
tarafından
Vala yazın akşama kadar açıyorum cam pencere havalanıyor ama kışın. Nerdeyse hiç açmıyorum cam pencere soğuk küçük bebegım var 
0 oy
(1,295 puan) tarafından
1 2 saat havalandiriyorum genellikle
0 oy
tarafından
Her odayı yarım saat havalandırırım havalar soğuk çocukları hasta etmeye gerek yok 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
33 cevap 803 göst.
5 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens-annesi44 (518 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 105 göst.
12 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 363 göst.
6 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Neslihankce (1,953 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,310 soru

24,152,184 cevap

334,964 kullanıcı

...