0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (6,402 puan) tarafından
Dove kullandım kurutyordu niveanın beyazı bıde yeşil olanı kullandım baya tmeızliyrıdu ama kurutyordu tabı memnun kaldım sivilce falan kalmıyordu acaba hangısıni tercih edyorsunz 

10 Cevaplar

0 oy
(15,022 puan) tarafından
Dove salatalikli olan çok güzeldi 
(6,402 puan) tarafından
Cnm üyemi olmam lazım bide koleksiyon derken yanı ürünmü beğenecem
(15,022 puan) tarafından
Favori ürünlerinin orda koleksiyon yazıyor evet üye olup cüzdanını aktif etmen lazım
(6,402 puan) tarafından
Hiç alışveriş yapmadım daha önce sorun olurmu
(6,402 puan) tarafından
Sadece tava almştım bi ara
(15,022 puan) tarafından
Olmaz sanmam ya şartlar var onları okusana
-Reklam-
0 oy
(1,776 puan) tarafından
Kurutmsyan sabun yoktur canım aşırı yağlı bı cildin yoksa. Yüz temizleme jeli kullanman lazım . 
(6,402 puan) tarafından
Cildim yağlı değil yüz temizlmee jeli iyimiki
(1,776 puan) tarafından
O zaman normal ciltler için olan bı yüz temizleme jeli al canım. A 101de falan loraelin vardı bime de geliyor.
İnternetten alma imkanım varsa marka onerebilirim
0 oy
tarafından
Saf su dışında hiç bişey kullanmıyorum 
(6,402 puan) tarafından
Yaa bnde 5 vakıt abdest alyrom leke sivilce var çoğunlukla
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben dalin sabunla yikiyom canim 
(6,402 puan) tarafından
Bnde bugun bebek sabunu kullandım yüzüm yanıyor şuan
0 oy
tarafından
Nemlendirici krem kullan canm 
(6,402 puan) tarafından
Yüzümde lekw var sivilce çıkıyr
0 oy
(4,716 puan) tarafından
Yüzü kurutmayan sabun bilmiyorum ben en iyisi yüzü yıkadıktan sonra nemlendirici kullanmak. 
(6,402 puan) tarafından
Kullanyorum ama yuzumde çok leke var
0 oy
(1,764 puan) tarafından

image

senin icin cektim fotosunu zeytinyagli birde sutlu sabun cok mukemmel kokusu pek iyi olmasada memnunum
tarafından
kizzz onlar ülkenin asıl vatandaşı oldu valla yakında biz mülteci olmasak iyidir
tarafından
Benim cildimde çok kuru ya Konya'da nerde bulabilirim acaba bu sabunu
(1,764 puan) tarafından
Aynen vallaha bacim luks yasiyorlar bizim binada cocuklarini hergun servis aliyor hergun servis geri birakiyor devlet karsiliyormus servisi bide suriye okulu varmis oraya gonderiyor yoksa bizim evin 100 m otesi okul ben bilmiyordum mesela suriyeler icin ayri okullarin oldugunu
(1,764 puan) tarafından
Karsi binamiz suriyeli kardeslik evi bayramlarda butun cocuklar giyriliyor ard arda dunya kurban kesiliyor koskoca bir masa kuruluyor hep beraber oturup yiyorlar bizler korkumuzdan arabalara garaja cekiyoruz tas atiyorlar ciziyorlar hele bir defasinda esim arabayi kaldirim kenarina koymus indik ki cocuklar ustune k.aka yapiyor :))
tarafından
valla güya savaştan kaçtılar ama bizden güzel bi hayat  yasıyorsalar allah korusun başımıza öyle bişey gelse denizlerde çöllerde ölür gideriz hiç bir ülke dönüp bakmaz
0 oy
tarafından

Dalin Bebek sabunu avakodolu kızım için almıştım ben kullanıyorum:D garibim oda anne ne yapıyorsun o benim sabunum diyor :D

0 oy
tarafından

Ganocularrrr gelmeden kaç buradan :D

0 oy
(158 puan) tarafından
Merhaba hayırlı akşamlar canım sabun önerisi postunu gördüm yardımcı olmak istedim ben yüzü nemlendiren bebek gibi yapan transparan sabun satıyorum istersen sanada gönderyim bitane bacım bi dene çok memnun kalırsın

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
11 Haziran 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 476 göst.
0 oy
3 cevap 246 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Selmaaa❤ (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 161 göst.

Kategoriler