+1 oy
422 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Oğlum iki yasinda üç dört gündür büyük cisi geldiği zaman yanıma gelip poposunu tutarak kaka kaka diyor klozete asla oturmuyor otursun isterdim. Lazimliga oturuyor fakat yapmıyor bende comeliyorum onunla bir hadi kakani oraya yap diyorum (şimdi lincciler gelir kaka deme çocuğa diye) bizde biliyoruz book diye bilmeyip kaka dediği için öyle diyoruz anlasın diye. Neyse nasıl yapmasını saglayabilirim. Bazen de altına yapınca geliyor kaka diye çişini demiyor daha 

8 Cevaplar

0 oy
(4,724 puan) tarafından

Ahahaha bu konuda fikrim yok çünkü ben yazın ogreticem ama o bo.k lu kısma çok güldüm:D

tarafından
Uff açıklama yapayım da kimseye laf anlatacak değilim sonradan canım niye öyle dedin niye böyle dedin :D bende yaza düşünüyordum ama birkaç gündür böyle deyince belki alışır dedim bilemedim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaka ne yaaaa dermişim ne güzel lincleyecekler demişsin:-)))
tarafından
Şimdiden söylemek istedim napiyim :D 2 yaşındaki çocuğa hadi büyük çişini yap deyince anlamayacagi için :D
tarafından
Puhahahaaaaa boşver canım sen annesinin en iyisini sen bilirsin
tarafından
Sjsjsjsj neyseki gelmediler:D
tarafından
Gelecekleri varsa görecekleri de var kuzum sen merak etme :-)))))
tarafından
Hahahahahah :D aynen canım
0 oy
(17,143 puan) tarafından
Lazimlığa  oturunca hadi yap diye ısrar etme. Sen onu lafa tut , bi şeyler anlat. Yaptıktan sonra göster , aferin bak sen yaptım başardın falan diye sevindir. Benim kızım kakasini ilk yaptığında gördü , bu ne bu benim değil diye ağlamiştı. Sen başardın kızım aferin , seninle gurur duyuyorum diye destekledim. Ödül falan ver. Olumlu  tepkiler verirsen daha iyi ilerlersin. 
tarafından
Zorlamiyorum kuzum ya oyaliyorum ediyorum hatta bende oturup bak ben yaptım şimdi sıra sende diyorum ama yok yapmiyor ne güzel de diyor yapmadan önce aslında. Keşke yapsa da . Hatta dedim yap birlikte şeker almaya gidelim ama önce yapman lazım dedim ya bilmiyorum belki alışır birkaç güne
0 oy
(14,985 puan) tarafından
Yaza beklesen daha iyi değil mi kız kış geldi üşütür felan. Bir de daha çok cisi gelir kışın tutamazsa 
tarafından
Yazın mecbur alışması lazım canım 2 buçuk yaşında olmuş olacak :/ sica iseye alisacak sjsjsj
(14,985 puan) tarafından
Benimki de 28 aylık felan olacak öğrenir mi sence ?
tarafından
Öğrenir canım 2 yaş idealmis aslında kısa denk geldik yaza öğrenir seninkide biraz zorlancaz ama olsun
(14,985 puan) tarafından
Yazın paslaşalım gene :D sjaj
tarafından
Tamam kuzum :D üstesinden geliriz biz
0 oy
(163,382 puan) tarafından
sjsjsjsjs hanifeeeee
tarafından
Hayret şimdiye kadar gelmediler sjsjsjsjs
(163,382 puan) tarafından
az snr gelirler
tarafından
Acun gibi bekliyorum
0 oy
(1,662 puan) tarafından
Kuzum tutmasin belki daha küçüktür bunun icin benim kzm tuttu en son acilde lavma yaptırdık cok cekti yavrum çişini söylüyor ama kaka gelince aciyo diye aglamayi kopariyodu kendini cok tutmaktan kabiz olmustu 
tarafından
Canım tutmuyor aslında geldiğini söyleyince oturtuirum lazimliga 6 7 dakka bekliyorum belki daha az zaten kendisi kalkmak istiyor zorlanıyorum da sonra altına bezini bağlıyorum tekrar. Geçmiş olsun size de canım ya
(1,662 puan) tarafından
Sag ol bizimki bezide istemedi 6.7 gun tuttu sonra yaparken fenalaştı nefessiz kaldi kipkirmizi oldu yaptiktan sonra düştü uyudu cok korktum simdi hala devam ediyoruz basa donmemek icin ama gel bana sor o hâlini bir daha gormekten cok korkuyorum bizim bir ayicigimiz vardi onunla çise cabuk adapte oldu onunla gidip geldi ama kabızlık cok kötü oldu
tarafından
Ay çok kötü oldum kıyamam ne aci çekmiştir ya inşallah tekrarlamaz. İnan çok dikkat isteyen bir süreç su tuvalet eğitimi çok geçmiş olsun size canım
(1,662 puan) tarafından
Aynen oyle o yüzden cok ustelemeden devam ediyoruz
tarafından
Kıyamam canı sağolsun canım alışır elbet
0 oy
tarafından
Mecbur boş gececem daha gelmedi kuzum bilemiyem sizede kolay gelsinn
tarafından
Canın sağolsun teşekkür ederim canimm
tarafından
Rica ederimm
0 oy
tarafından
Kız ben çiş ve tuvalet diye öğrettim şimdi geldiği zaman anne tuvalet diyor
tarafından
Çişini diyordu bir ara ama sidigine diyordu. Tuvalet bende öğrettim ama asla öğrenmedi geçen gün kaka demeye başladı evde hiç bizim o kelime kullanılmaz halbuki
tarafından
Öğrenir canım tuvalette çok zorlanıyorlar onu biraz zor öğretmek
tarafından
İnşallah öğrenir canım ya

İlgili sorular

+4 oy
16 cevap 600 göst.
16 Mart 2025 Diğer kategorisinde Yamukprenses (1,640 puan) tarafından soruldu
+15 oy
77 cevap 2,697 göst.
6 Ocak 2025 Diğer kategorisinde -HoneySeptember- (11,964 puan) tarafından soruldu
+5 oy
43 cevap 1,129 göst.
12 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,446 soru

24,085,834 cevap

331,462 kullanıcı

...