0 oy
258 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Şöyle bir planımız var Babam izin alabilirse gelecek bana biraz burda kalacak burdan da Ablamın yanına Samsun'a gidicez dedim gitmişken 10 gün kalırım dönüşte otobüsle gelirim, babam izin alamazsa otobüsle gidip gelmeyi düşünüyorum 2.5 yıldır da görmedim ablamı yolu o yüzden zorsunmuyorum ama çocuklarla cesaret edemiyor gibiyim, kaynanamlar gelmeyi düşünüyor onlar gelseydi gitseydi aradan çıksaydı ben Aralıkta gitmeyi düşünüyorum, sizler 2 çocukla nasıl ettiniz

10 Cevaplar

0 oy
(14,959 puan) tarafından
Gece mi bilet alsan ki yolda uyurlar sabaha karşı inmiş olursun rahat rahat 
tarafından
Öyle yapmayı düşünüyorum balım gece alsam daha güzel olur uyurlar en azından
(14,959 puan) tarafından
Rahat olursun kız ben gece yolculuğunu çok severim kızım da arabada kesin uyur ama gidecek yer yok :D
tarafından
Valla ben ablamı bayadır görmedim o yüzden dedim at arabası da olsa gidecem kesin :D
(14,959 puan) tarafından
Ahaha git gez değişiklik iyidir hasret giderin ☺️
-Reklam-
0 oy
(163,237 puan) tarafından
ucak en iyisi 
tarafından
Burda uçak yok askm ya, varsada haftada 1 saat kalkıyor onunda gününü bilmiyorum, burası çok çok küçük biryer zaten
(163,237 puan) tarafından
diyarbakirdan bin ucaga
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Yaşlarınıda yazsaydın ve kaç saatlik yol
tarafından
3 ve 1 yaşlarındalar balım 8 saat yol
(7,827 puan) tarafından
Ayy ben cesaret edemezdm uçakla gidemez misn
tarafından
Burda uçak yok askm ya, varsada haftada 1 saat kalkıyor onunda gününü bilmiyorum, burası çok çok küçük biryer zaten
(7,827 puan) tarafından
Kuzu sna en yakın nerede hava limanı varsa oraya geçsen biz geçen kış tek çocukla 19 aylıktı 1,5 saat otobüste mahvolduk ki hava alanına geçmek için otobüse bindik gece olmasına rağmen kucakta rahat edemedi uyuyamadı çk zorlandım şimdi iki evladm vr hayatta gözüm yemiyor
0 oy
(678 puan) tarafından
Ooo 2.5 yıl çok ozlemissinizdir  git  bence akşama al bileti uyurlar  4 koltuk alsan maliyeti önemli değilse yan yana alırsan birini uyutup yatırırsın digeride senin dizine yatar tabi çocuklar kaç yaşında bilmiyorum ama 1 gün sonuçta nekadar zor olsada gidilir 
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben annemlere gittim 9 saatlik yola otobüsle benim bir tane ama hareketli baya nasıl yaparım diye düşünürken gece bilet aldım yol boyu uyudu sadece kucağımda sorun oldu kollarım felan sızladı o kadar
0 oy
tarafından
Valla ben  3 çocukla gittim hiç sorun olmadi benimkiler sağolsunlar hiç zorlamadilar 28 saat yolculuk yaptık 
0 oy
tarafından
Esin yada başkası yanında olacaksa zorlanmışsın yardımcı olur ama tek çok zor olur
0 oy
tarafından

2 çocuk ile otobüs yolculuğu çok zor olur birde covid dönemi riskli.  Yollarda üşüyüp hasta olabilirler zaten hastalik kol geziyor. 

Uçak ile 1 saatlik.yolculuk daha pratik olur. Veya kis ayı erteleyin. 

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Çocukların yiyeceklerini falan bir çantaya ayır . 1 yaşındaki devam sütü alıyorsa yanında suyunu biberonunu bulundur.  Çok güzel kafanı dağıtırsın ablanda. :)
0 oy
(3,158 puan) tarafından
Yaşları kaç çocukların
tarafından
3 ve 1 yaşlarındalar

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 141 göst.
24 Nisan 2023 Diğer kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 197 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu