0 oy
744 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar canim  çok sıkkın eşimle tartistim annem babamla boşandı kız kardeşimle birlikte yaşıyor kirada tarla işine gidiyor o parayla geçiniyor eşimde annenden para işte dedi borç bende senin annen aynı durumda olsa ondan para isteyebilirmisin dedim ben isteyemem dedim sadece bu yüzden tartışma çıkardı neymiş bize yardımı olmucaksa annemin evimede gelmicekmis bende gitmicekmisim bana beddua etti sana bir çöp yok bundan sonra diye yaptığım hersey gözüne dizine dursun dedi çok istiyorsan git ananin evine dedi ağlamaktan perişan oldum kendi ailesi yardım ediyormuş benimkide edecekmiş 18 haftalık hamileyim bana yaşattığı şeye bakin

12 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından
Allahım cezası adam olsun  çalışsın da seni annene muhtaç etmesin 
(43 puan) tarafından
Günlük 100tl ye çalışıyor askeri ücret bile yapmıyor aldığı para sigortası zaten yok ailesine laf edeceğine gelip bana saldiriyor
(3,238 puan) tarafından
Boşver kuzum Öylelerinin dilini kesecen ama işte hamilesin sıkma canını
(43 puan) tarafından
Nasıl sıkmıyayim canım ağlamaktan gözlerim kızardı artık şeytan diyo çek git annene ne hali varsa görsün bak büyüt kendin çocuğunu
(3,238 puan) tarafından
Iyice burnundan getir bu lafları. Allah yuvana huzur mutluluk versin canım
(43 puan) tarafından
Amin hepimizin hakkinda hayırlısı neyse o olsun  inşallah
-Reklam-
0 oy
(149 puan) tarafından
Bu kocaların derdi ne ??? 
(43 puan) tarafından
Asla düşünmüyor varmış annemin parasi oyle diyor evladı olmuşken ben bilmiyorum parasını sen nerden bileceksin
(149 puan) tarafından
Kendi ailesi ne yardım yapıyormuş günlük 100 lira alıyor yorumlara yazdığın kadarıyla fazlasını da yapıyorlar mı yoksa buna mı diyor ailem veriyor diye
(43 puan) tarafından
Arada veriyorlar biz araba aldık ona gaz filan koyuyorlar dediği o zaten araba orta yer mali gibi istediklerinde kullaniyorlar zahmet olmazsa onuda yapsınlar
(149 puan) tarafından
Zaten beraber çalışıyorlarmış kuzum hem de kendi oğlu bir zahmet yapsınlar sigortası bile yokmuş bence az bile yapıyorlar ayıp ya aile içinde verilen iki kurusun da hesabı yapılmaz. Belli ki kendi babasından para alamayınca sana patlamış eşin ama yaptığı cok yanlış. Sen gebesin yarım bir gün çocuğun olunca napicak acaba? Onun masraflarına da laf yapar artık terbiyesiz
(43 puan) tarafından
Bunun böylesi yapar çocuğun masrafını da
0 oy
(1,555 puan) tarafından
Eşin çalışmıyo mu?
(1,555 puan) tarafından
Senin annenden para istemeni teklif edene kdr kendi babasına desin yövmiyesjni yukseltsin
(43 puan) tarafından
İs yokmuş dükkanda babasindada yokmuş para olsa verirmiş öyle diyo benim annemde yok diyince onda vardır diyo
(1,555 puan) tarafından
Hem annen bekar hem başında kız kardeşin var bide tarlaya çalışmaya gidiyor zaten kendi ayaklarının üstünde tek başına durmaya çalışıyor senin eşin madem ek işe girsin
(43 puan) tarafından
Baskasinin emrinde calisamazmis paşa geçen sene ben iskurdan okula girdim temizlikçi olarak askeri ücret getirirdim eve her ay ona ragmen milletin yanında babam bakiyor bize o var arkamizda der dururdu sen 3 kuruş kazaniyorsun derdi bende en son ben 3 kuruş getiriyorsam sen 1 kuruş getiriyorsun sen benden az kazaniyorsun dedim en son
(1,555 puan) tarafından
Kusura bakmada senin eşinin karakterinde bı problem var
0 oy
(53 puan) tarafından
Töbe yarabbim kavga için bahane mi bu yoksa hep mi böyle bir adam kendisi? 
(43 puan) tarafından
Hep boyle
(53 puan) tarafından
Senin canını sıkmak istemem ama bi kenara her zaman para koy 1 lira 5 lira biriktir bir şekilde çok kötü yaptığı şey, gebesin nasıl bu kadar gaddar olabilir inanamıyorum, zaten annen kendine zor bakar kadın daha yeni toparlayacak ne biçim bir mantık bu
0 oy
(808 puan) tarafından
Madem öyle annen para verip koçanı bakacagina git annenin evine sana baksın 
(43 puan) tarafından
Borc olarakmis ben o kadından nasıl para istiyeyim
(808 puan) tarafından
İsteme zaten öyle düşünen parayı geri vermez sana dedikleri zaten bu erkeklere yüz vermeye alttan almaya iyi düşünmeye gelmiyo değersiz hissetirecwksinki iyi olasin
(43 puan) tarafından
Aynen öyle Allahindan bulsun hamile halimle benim canımı yaktı allah bildiği gibi yapsın
0 oy
tarafından
Mecburmu annen para vermeye adam olda kendin getir
(43 puan) tarafından
Mecbur gibi davranıyor kendi ailesi veriyormus oda vercekmis yardım etcekmis
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Terbiyesiz adam seni aldıysa bakmak zorunda ne demek sana yaptığım gözüne dizine dursun ne demek onlar yardım.etmek zorunda hicte değil afkursunn
(43 puan) tarafından
Çok zoruma gitti ya gözüne dizine dursun ne bundan sonra tek çop bekleme benden diyor
0 oy
(15,002 puan) tarafından
Az yesin kendine uşak tutsun
0 oy
tarafından
Annen bır de kız çocuğu bakıyor yanında annenın parasına mı kalmış bır de hamılesın yazık ys
(43 puan) tarafından
Gerçekten çok yazık ona resmen anneme kalmış
tarafından
O cocuk doğunca ne olucak sımdıkının 2 katı masraf o zaman napıcakmıs
(43 puan) tarafından
Orasını hiç bilmiyorum
0 oy
(2,127 puan) tarafından
Ne yani ailesi yapıyor diye senin ailen demi yapmak zorunda asıl kendisinin o durumda yardım etmesi lazım tarla işi de zor 
(43 puan) tarafından
Onun zihni anca o kadar kuzum Allah büyük ya ay şey başına gelirse o zaman anlar kendi annesi hiç çalışmamış evde yatar habire o yüzden empati kuramaz o
(2,127 puan) tarafından
Haklısın kız
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Sen ban a bakmak zorunda olan kişisin de ana baba kendine bakabilsin de kimseye muhtaç olmasın diye sevineceğine bir de destek bekliyor 
0 oy
(7,786 puan) tarafından

Ne onun ne senin ailen yardım etmek zorunda degil leske hunu bilerek evlenseler. 

Ha olur ya isten atilir vs kisa sureli hi sey olsa 1-2 ay iki taraf idare eder oda onlar isterse yani mecburiyet asla yok ha illa bi taraf mecbursa bence erkek tarafi mecbur.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 591 göst.
12 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Eliftpe (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 688 göst.
10 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ayseaslan (79 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 973 göst.
7 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Hep sizinleydim (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 686 göst.