+1 oy
199 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (758 puan) tarafından
Kızlar amcamın oğlu var 23 aylık bazen kendini geriye doğru kasıyor aynı zamanda ağlıyor ve saçlarını çekiyor ama yani bildiğiniz kaskatı oluyor bu uzun zamandır böyle. Bir kaç saniye sürüyor Amcamlar da her seferinde o esnada kaka yapıyor diye kakası sıkışıyor ondan öyle yapıyor diye düşünüyor ama biz farklı bişey olabilir dedik doktora götürecekler ama sizde böyle durum yaşayan bilen var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(5,434 puan) tarafından
Epilepsinin 10larca cesiti var 

Nobet esnasinda kaka ve idrar kacirma yasanabilir 

Doktorlalar bile eegyi gormeden muayene etmeden tani koyamaz malesef anlattiklariniz bana nobeti andirdi mutlaka cocuk noroloji gorsun n

Kaskati oldugunda size tepki veriyor mu bakislari donuk mu kac dakika suruyor
(758 puan) tarafından
Ben bir kere tanık oldum ama tepki vermiyor tamamen kasılıyo geriye doğru saçlarını çekiyor kuzum yaa
(5,434 puan) tarafından
Normal degil kuzum ne yaziikki benziyor epilepsiye o esnada video cekin doktora gitmeden once doktora videoyi gosterin
Doktorun ilk sordugu soru videonuz varmi oluyor hemen cekin doktora gidin
(758 puan) tarafından
Tamam canım söylerim çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eeg cekilmesi lazim
(758 puan) tarafından
Yani evet de tanık olan var mıdır acaba diye merak ettim
0 oy
(14,188 puan) tarafından
Epilepsi nin çok fazla çeşidi var bilemiyorum doktora gitmeliler kesinlikle. Benim oğlum da 3 kez nöbet geçirdi eeg ve mr çekilecek doktorlar epilepsi den şüphelendi. Kaskatı kesildiği zaman gözleri elleri falan nasıl oluyor size bakıyor mu mesela tepki veriyor mu 
(758 puan) tarafından
Tepki vermiyor canım elleri zaten saçlarını çekiyor ama kısa sürüyor
(14,188 puan) tarafından
İnşallah birşeyi yoktur
(758 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 233 göst.
14 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Syvldc (229 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
30 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
15 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde merveeren (125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 104 göst.
10 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Fatma Nur (125 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,633 soru

24,019,286 cevap

328,154 kullanıcı

...