0 oy
244 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (264 puan) tarafından
Kızlar 10 ay oldu dogum yapalı ama hiç regli olmadım dünden beri de bi kasık agrım var hamileliğin başında olan gibi yada regli mi olucam daha önce regli olurkenkasık agrısı çekmedim beni bi aydınlatın 

3 Cevaplar

0 oy
(1,851 puan) tarafından
Eğer kendinden eminsen başka bir ağrıdır. Yok korunmadik bsuohrm var diyirsan bı test yap en kısa zamanda.

Bende 4 ay önce doğum yaptım ve hala adet olmadım dün biraz leke şeklinde kanamam oldu ama hiç ağrı yoktu sadece beni aşırı bunaliyor terliyorum
(264 puan) tarafından
Yapıcam vu akşam esıme aldırayım yaa
-Reklam-
0 oy
tarafından
3ücü hamileliğimi kasık ağrısıyla öğrenmştm Bnde 1 sene adet olmadım bnce Bi test yap cnm 
(264 puan) tarafından
Ayyy gercekten mi dünden beri çekiyorum
tarafından
Bnde senin gibi adet olacam sanıodum sonra kasık ağrım rahatsız edici olmaya başladı hastaneye gittim doktor kan aldı adet oluon mu dedi hayır dedim 1 senedir olmuyorum dedim kan sonucu çıktı kağıdı elime verdi 3 haftalık hamilesin dedi Bn şok içindeydim şimdi 6 aylık kızım
(264 puan) tarafından
Gelen Allah dan geliyor varsa da başımızın üstüne ama daha çok erken  yaa
tarafından
Aynen öyle cnm ama bnmkiler peş peşe oldu 3üde normal doğumdu hamilelik psikolojisi doğum da aynı şeyleri yaşama korkusu vardı Bnde bide ikisi de küçüktü ztn 4 yaşında 2 yaşında iki oğlum var kızım da 6 aylık çocuk sorumluluk istiyor bide böyle peş peşe olunca daha çok istiyor hakkında hayırlısı olsun cnm
(264 puan) tarafından
Sagolun hepiniz
0 oy
(163,540 puan) tarafından
bende 13 ay snr olmustum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 452 göst.
21 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sukran Serkan (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 197 göst.
0 oy