0 oy
113 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar öncelikle her gün yürüyüş yapan var mı???

Ben son bir haftadır yürüyorum oğlumu parka götürüp bahaneyle yürüyüş yapıyorum.

Şimdi diyet listem var devlet hastanesindeki diyetisyen bakmadan yazdı hoş kendi mesleğinin kendine bir Hayri olmamış kapıdan girdim kadın yüzüme bakmadan ezbere yazdı bir de ne zaman geleyim dedim benimle işin bitti dedi ilk girdiğimde kadına bir baktım benden kat kat kilolu zaten orda hiç takmadım o listeyi şimdi kendime göre ayarliycam listeyi.

Bir tek söylediği şey her gün 1 saat yürü :)))

4 Cevaplar

0 oy
(2,568 puan) tarafından
Hahahhahaah bu nasıl diyetisyen böyle :D ben de dikkat ediyorum ama iki gündür biz bozulma var havalar güzelken hep yürüyüş yapıyorum bugun malesef çıkamadıkk. 
-Reklam-
0 oy
(1,686 puan) tarafından
Ahahah aynı şey bnm de başıma geldi bir defa gittim daha gitmiceksem ne anlamı kaldı diyetin. Çok suratsızlar ya zorla yapıyorlar sanki mesleği. Tavsiyem biraz para ver özele git cnm ne kadar fazla kilon var bilmiyorum ama hem para verdiğin için hem de doktora gidince utanmamak için zayfiliyorsjn
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Yürüyüş yapamadığında leslie 2 veya 3 yap kuzum bende bi doğum yapayım hayırlısıyla kilo vermek için can atıyorum:))

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 514 göst.
8 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,977 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 287 göst.
30 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ummu ahmet yasin (2,052 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 152 göst.
26 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 267 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,638 soru

24,075,176 cevap

330,887 kullanıcı

...