0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (684 puan) tarafından
Bilenler vardr benm ikiz kızlarm var 8 aylık bde otizmli oğlum var. Eşim sabah gidip akşam geliyor çoğunlukla yalnızım arada kayınvalidem iniyor. Oğlum bebeklere hiç rahat vermiyor sürekli kucağına alıyor yada kafalarına bşey atmaya çalışıyor artık havada kapıyorum sakin hiç bir anım yok yemeği bile boğazıma dura dura yiyorum. Bebekler de tam düzenli Bi uykuları yok diş dönemi yada hastalık olunca sabahlıyoruz. Çok bunalıyorum daralıyorum oğluma bağırıyorum çağırıyorum sinirli stresli biri oldum iyice terin suyun içinde kalıyorum Bi anda bağırıveriyorum sizce ne yapabilirim nasıl sakinleşebilirm pskyatri gtsem bebekler emio hap nasıl kullanıcam 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım 
(684 puan) tarafından
Sağol canm ❤️
-Reklam-
0 oy
(852 puan) tarafından
Biri sana yardımcı olmalı muhakkak..psikiyatri ile alaksi yok normal tepkiler ama işte kesin biri gelsin yanina ...yokmu annen kardeşin kaynanan senle yaşasın gunduz kalsin hep ne biliyim yoksa cok zor 
(684 puan) tarafından
Ailem yok uzak da annem çalışıo kayınvalidem var oda Bi gün gelse 2.gün canı sıkılıo. Devamlı gönlü olmuo benmde kendme göre işim var dio. Oysa ki ben bu halimle yemek yaptığım da veriyorrm evine gittğmde evini süpürüyorm. Kadın buldum evini temzlettm ama olmadı Bi Düzen oturtamadk. Sık çağırınca canı sıkılıo
(852 puan) tarafından
Durumunuz iyise bir bakıcı yardımcı falan dene canm böyle olqmz kafayi yersin millet biriyle kafayi yiyecek dereceye geliyo
0 oy
(12,064 puan) tarafından
Ailenin yada eşinin yoğum destek vermesi lazım  sana yardımcı olmaları lazım tek olduğundan sorumluluk altında eziliyorsun
(684 puan) tarafından
Olmuyo yetemiyorum. Grrçekden çok bunalıyorum sonra da ben bağırınca bana değişik bakıyorlar sen ne yaşıyorsun demio kimse. Herkes sakinn herkes relaks sen niye bu kdr paniksn diyorlar acaba niye diyorum. Yok etrafdan beklersem kara güne kalırım benm kendi kendime Bi çözüm bulmam lazım
(12,064 puan) tarafından
Çocuklarını düşün sana senin bakımına sevgine muhtaçlar onların da senden başka kimsesi yok bunu düşün sinirlenmemeye çalış
(684 puan) tarafından
İnşallah canm aynen öylee onlar benm canım hiç kıyamıyorum zaten dua edin bana oğluma inşllh ❤️
0 oy
tarafından
Çiçeğim alakadız olacak ama paşamın otizm belirtileri neler di? 
(684 puan) tarafından
Göz teması kurmamak ismine tepki vermemek akranlarıyla oynamamak kendi halinde kendi dünyasında canm. Tehlikeleri bilmiyor tanıdık yabancı ayırt edemiyor dikkati çabuk dağılıyor takıntıları var
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn canm 
0 oy
(3,504 puan) tarafından
Canım psikiyatri falan değil bunalmakta çok haklısın özel bı yavrun da var Allah yardımcın olsun ama ne olur bağırma ona biliyorum elinde değil ama yapma mutlaka biri yardıma gelsin ailen uzaktaymis konuş eşinle annesiyle konuşsun sana yardıma gelsin gerekirse aylık 3-5 bı şey atarım desin her gün gelsin sana yardım etsin tek başına yorulmakta ve bunalmakta çok haklısın 
(684 puan) tarafından
Yaa çok üzülüyorum geceleri uyuyamıyorum ben nie bağırıyorum die böyle bir anne olmak istemiyorum.  Seviyorum oynuyorum ilgileniyorum ama yetmio devamlı ilgi gözün üstünde olacak yalnız brakamıorm asla
(11 puan) tarafından
Canım bence bı kadın tutmalisin gerçekten işin kolay değil haftanın 4 günü gelse yemeğini yapma belli bir saatten saate eşinin durumu sıkışık olursa da kendi ailen kaynanangil maddi destek olsunlar tek başına yetisemezsin bunu ailelerle konus canım biraz olsa nefes alırsın annen de çalışıyor Muş ellerinde n ne gelirse yoksa çok yipranirsin Allah yardımcın olsun canım
(3,504 puan) tarafından
Tahmin edebiliyorum canım zaten evlatlarını senden başka kimse senin sevdiğin kadar çok sevemez Rabbim yar ve yardımcın olsun sana bol sabır bol güç kuvvet versin inşallah güzel bı kapı açılır da sana rahat edersin dualarım seninle ❤️
(684 puan) tarafından
Canm kadn tuttk ama güç yetmiyor babam yok annem tek başına ev geçindiriyor kirada bişey diyemiyorum. Kaynvalidmglden değil para istemek sende varsa sen ver oğlumun yediği yumurtayı laf ediyorlar.  Dua edin inşallh. Benm istediğim biraz daha sakin sabırlı olabilmem. Ama uykusuzluk stres çok zorluyor allh razı olsun tavsiyeleriniz için. İnşallah rabbim yardımcım olur ben ve ihtiyacı olan herkese. Herkesn bir derdi var benmde imtihanım bu yapacak bşey yk evlatlarım iyi olsun da geçecek bu günler de inşallah
(3,504 puan) tarafından
Geçecek tabi gülüm dualarim hep seninle olucak merak etme sen iyi ol yeter
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım hele ki erkek çocuğu zaten zor olur bide otizmli ya seni daha çok yoruyor sende sorun yok hangi birine yetiseceksin ilaclij bir durumun olduğunu düşünmüyorum sana yardımcı olacak birileri lazım çocuğun için etkinliklere bakabilirsin kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama belki oyalanmak için kalem kağıt verebilirsin eline bir şeyler çizse diyecem kalemi ağzına alabilir bende bilmiyorum ki ilk gebeliğim tecrübem yok ama YouTube yaz istersen orada doktorlarım uzmanların bir fikri vsrdir mutlaka buradan ne desek boş 
(684 puan) tarafından
Canm oğlum 9 yaşında bir etkinlkde en fazla 5 dk oyalayabiliyorm devamlı bişeyler bulmN gerekiyor çabuk sıkılıyor kendi kendine oyun oynamıyor. Sağol cnm tavsiyen için ❤️ rabbim sağ sağlm kucağına almayı nasip etsin bebişini inşallah

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 613 göst.
+1 oy
5 cevap 385 göst.
+1 oy
9 cevap 306 göst.
10 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mdemr (599 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,036 soru

24,106,219 cevap

332,704 kullanıcı

...