0 oy
437 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

28 aylik oglumun alnini sokak kedisi tirmaladi hafif ama bi kac damla kanadı. Veteriner klinigini aradim bizi de tirmaliyo aksama kadar 10 a yakin ama tetanozumuz var dedi tetanozu yoksa dusuk bi ihtimalde olsa sorun olabilir dedi. Tum asilarini yaptirdim ben oglumun. Ama asi kartini bulamiyorum. 2 yasa kadar olan asilarda tetanoz varmiydi ya napsam bilemedim. Esim zaten yanimda degil hava yagmurlu napsam bilemedim olmazsa kaynanami aricam

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
E nabizdan bakabilirsin canım tüm aşılar görünüyor orda 
tarafından
Bakiyim sagol canm
tarafından
Bişey değil kuzum ne demek
-Reklam-
0 oy
(995 puan) tarafından
Valla olması lazım ama endişe etme Allahin izniyle bisi olmaz ben de kedilerle büyüdüm sokakta her kediyi severdim kızım da şimdi öyle bağışıklıklari daha kuvvetli oluyor 
tarafından
Bagisikligi da guclu oglumun cok sukur ama korktum gercekten kanayinca
0 oy
(3,238 puan) tarafından
E nabizda aşılar yazar diye biliyorum 
tarafından
Bakiyim sagol
0 oy
(16,792 puan) tarafından

Yaşı 2.5 oğlun aşıları bitti olduğu asilar bunlar içinde.tetenoz.yok 

image

0 oy
tarafından
Hic birsey olmuyor canim ben 7 kediyle buyuyen ve hala onlarla beraber olan biri olarak soyluyorum tetanoz asisi varsa hic birsey olmaz yoksada olmaz ama sen takip et oğlunun ellerinde yanma kabarma olursa acile gidersin ama bu kadarcik yaradan birsey olmaz korkma
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Sabunla yıka alkol sür geçer tetanoz vurmazlar onun için kuduz aşısı vururlar. Ki bence dont panik hiç gerek yok 
0 oy
tarafından
Hiçbir şey olmaz beni her gün tırmalıyor en son aşımı yıllar önce olmuşumdur
0 oy
(14,413 puan) tarafından
Hele yakışiklıya bakin masallah

Bişey olmaz canim minnak bişi zaten kız
0 oy
(4,675 puan) tarafından
Bizim de 3 ay kadar once sokak kedisi tırmanmamıştı kızımın  hem de baya. Acile götürdük bir şey  yapmadılar bir sey olmaz korkmayin diye. Ama kizim 4 bucuk  yaşında. 2 yasa kadarki asilarda var mi bilmiyorum 
0 oy
tarafından
Bizde acile gttik ama kanama olmamıştı az tırnağı çizmiş . Aşılarını oldu mu diye sordular oldu dedik o zman sorun olmaz deyip Bi krem verdiler adını unuttum şimdi o aşıların içinde varmış o zman 23 aylıktı kızım
0 oy
(704 puan) tarafından
Alakasız ama bnmde kızımın yanağını tirmalamisti ve kanadı kedi tırnağı izi kalıyor bilginiz olsun hani bişiler sürmek istersiniz belki kızımda kaldı izi. İnşallah bişy olmaz korkmayın 
0 oy
(163,555 puan) tarafından
acile gotur yaa bi sekilde
tarafından
Goturcez simdi kaynanam geldi. Kaynatam gelcek  onunla goturcez
0 oy
(350 puan) tarafından
Canım elma yağı varsa elma yağı sür mikrobu hemen alır korkma sonra artık allahın izniyle

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 396 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 476 göst.
31 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 436 göst.
10 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 274 göst.