+3 oy
3,685 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kemoterapi almak icin hastaneye gittigimde ( ayın 16sı) doktor esimle tek konusmak istedi ben cikmistim...zorla da olsa bugun esime ne soyledigini soylettirdim..( ilac almak istemedigim gunler olmustu ve 2 ay almamistim ) evinizin durumunu bilmem ama esinizin ilac almasi gerekiyor 4.evre kanserle savasiyoruz ve her tarafina yayilmis...kemoterapinin bile yapacak birseyi kalmamis sadece agrilarini azaltmak icin alsin demis...duyunca aglamamak icin kendimi zor tuttum ama aklima 8 aylik oglum gelince bensiz napacak diye aglamaya baslayinca esim de cocuk gibi bana sarildi agladi cok zor bi durum ama yenik düşmeyecegim insallah onlar icin basaracagim..bazen pes ediyorum ama geri ayaga kalkiyorum benden buyukler vardir mutlaka burda ( yas 20) ablalarim lutfen dualariniza benide katarmisinz..

124 Cevaplar

0 oy
(14,147 puan) tarafından
Rabbim sifa versin :( cocugun ailene bagislasin
-Reklam-
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşaallah canım
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Lah acil şifalar versin insallah benim annemde göğüs kanseri son evre ameliyatta masa kalır dediler kötü huylu ameliyat oldu ama her yerine bulaştı Allah herkesin yardımcısı olsun 
tarafından
Eski post tatlım 2021 diyor
0 oy
(2,770 puan) tarafından
Rabbim şafi ismi ile şifa versin inşaallah 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,815 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 369 göst.
0 oy
6 cevap 311 göst.
6 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Rumeysanurr (177 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,772 soru

24,077,068 cevap

330,983 kullanıcı

...