+1 oy
1,278 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kızlar 2 çocuğum var 

Sizlerin kaç tane  var

Vede 3. Yü düşünyo musnz ???

40 Cevaplar

0 oy
(11,317 puan) tarafından
2 tane var cnm çok şükür kızım 31 aylık oğlum 14 buçuk aylık düşünüyorum cnm 3. Ama çok sonra inşaALLAH
tarafından
Bende istyrm canm 2-3 yıla inş
Küçük bebekleri özledm şimdidn
-Reklam-
0 oy
(725 puan) tarafından

Ben 3 tane istiyorum Allah nasip ederse.Duruma göre 4 de olabilir.Bir kızım var 28 aylık ikinciyi istiyorum bir iki aya bakalım ne zaman hamile kalırsam artık:)

tarafından
İnş hayırlı vakitte nasip olur
(725 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(3,270 puan) tarafından
Benım de iki oğlum var ilk eşimden. 2. Bebeğim daha 16 aylık. 4 yaşına gelsin bir tane de şuan ki eşimden istiyorum :) 
tarafından
Maşallah canm
Küçük bebekleri simdidn özledm :/
0 oy
tarafından

Daha 39 günlük bir tane kızım var 

Ama ikinciyi bile düşünemiyorum şuan :'(

0 oy
tarafından
Ne 3 u kizz 4. 'yu düşünüp yaptim bileeeee iyikilerim benimmmm şükür sebaplerim
0 oy
tarafından
Çeyrek olmuş 1200 bunu yazana kadar dahada çıkabilir böyle ekonomisi bitik bir ülkeyiz bir evladım yeter Allah'a şükürler olsun başka getirip günahına girmeyeyim kafasındayım
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Bu dünyaya iki Çocuk bile fazla hergun zam ilerde bizi niye dogurdunuz böyle bir dünyaya demezlerse iyi
0 oy
(17 puan) tarafından

Düşünüyorum inşallah ilerde kızım henuz 3 aylik 5 6 yasinda olsun ozman 
0 oy
(801 puan) tarafından
1 tane var 5 yaşinda 

Başka düşünmüyorum oğlum yetiyor
0 oy
tarafından
2. Bile düşünmeyen ben:)
0 oy
(1,364 puan) tarafından
7 yaşinda oglum var, 33+5 hamileyim, bir oglum daha olacak insallah... ne bu ülkeye, ne bu dünyaya... 2.yi oğluma yoldaş, canindan kanindan birisi olsun diye istedim.... ama 3.cü zorlar. Şoyle zorlar, devletin ne okulundan ne hastanesinden hicbirseyinden yararlanamadigimiz için, öhö desek özele koştur, eee okul olarakta koleje gidiyo... birine yap birine yapma oda olmaz. Hatta dün eşimle konustuk, dogumda foto cekimi olacak ilk ogluma ne giydirdiysem aynilarini buna da  giydiricem. Haksizlik olmasin :) hatta ayni foto firmasini bulayim ki albumleri bile ayni olsun :)  şu tavsan tulumdan alicam ama albümde onunla fotosunu istemiyorum mesela, buyuk oglum hani benimki derse ilerde ???  Eşit buyutebilmek icin istemem, hiı eşime kalsa daha bunu dogurmadan 3 diyip duruyo hepsine yeter çok sukur ama dunya hali,, Allahim uzun omurler versin insallah, acılarini yasatmasin.
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Bı kızım bı oğlum var düşünmüyoruz başkada 
0 oy
(7,827 puan) tarafından
2 evladım var 2 kafii bakabileceğim kdr olsun bence evlat doğurup büyütmek değil ona iyi bir gelecek suna bilmek iyi bir okulda okutup iyi bir yuva kurabilmek keşke ikisine birer ev alabilsek ama artık ancak hayal
0 oy
tarafından

Bir oğlum var yeter  Allah oğluma uzun ömürler versin inşallah ❤️

Böyle bir dünyaya ikinci çocuk çok fazla bence:ermm:

0 oy
tarafından

3.yü düşündüm ve doğurdum :D 18 aylık oldu şükür 

0 oy
tarafından

Benimde 6 ve 8 yaşlarında ogullarim var simdi kizima hamileyim gün sayiyorum safak 9 insallah :)

0 oy
(468 puan) tarafından

Büyük konuşmuyorum ama aslaaaaa8-)

0 oy
(1,584 puan) tarafından
Benim de 2. Olacak ama sonumuzun ne olacağını bilmediğim bir yere ikinci çocuk olduğu için üzülüyorum açıkçası Rabbim yardımcımız olsun 
0 oy
tarafından
2 tane var 3. Düşünmüyorum 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 823 göst.
0 oy
3 cevap 325 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 522 göst.
4 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Sirinalperen (124 puan) tarafından soruldu