0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (1,020 puan) tarafından

image

kızlar altın bir günde nasıl da bu kadar arttı gramı 750 lira oldu şu an sabah 700 dü şok oldumm 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından

Artar cnm düşmez daha emin olun ben yurtdışına cikicam artık Türkiye'de yasanmiyo:D

tarafından
Asikarmisin nesin sanane kardeşim benim ne konuştuğumdan az ötede oyna hadi cnm valla nedense ülkeye giriş yapanların hepsi erkek ve hiç acimiyorum onlara çünkü gecnelrde Türklerle dalga geciyolardi muz alamıyoruz diye suriyeliler hatta dün bı kızımız Ayşegül ***** pislik bı afganin tecavüzü ve kafasına vurulan taş sonuvu 4 buçuk aylık yaşam savasinda oldu daha 16 yaşında bunlaramı acicam he sen aciyosan sende git onların yanina benim böyle insanlara zerre acımam yok tamam mı tatlim
tarafından
Zelal benide al bacım :)
tarafından
Nejla kiz esim isvecli kizim isvecliydi beni anca 2 yilda kabul etti : D isvec cok kati malesef buraya gelmek cok zor hele pandemiden dolayi 2 yildir kapali kapilari .
tarafından
Beni istemeyeni bende istemiyorum hıhhh:) orası olmazsa başka yer artık yawrum:)
tarafından
Ahahha bu asikarmi ne yorumunu silmiş kapak ettim çünkü oda biliyo gerçeği az ötede oyna dedim harbiden oynamaya  gitti galiba:)
-Reklam-
0 oy
(1,886 puan) tarafından
Sevda nerde çıksın ortaya Belçika'da gitmek için neler gerekli ben Türkiye'den kacacam
(1,020 puan) tarafından
Nerde çıksın :)
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Şuan 775 kız bi günde uctu:@
0 oy
(593 puan) tarafından

Artık Türkiye derin bir fakirlik çukuruna doğru hızla ilerliyor."

“ASIL KRİZ 2022 YILINDA ŞUAN DA YAŞANAN BÜYÜK KRİZİN FRAGMANI 

Demiş remzi Özdemir 

tarafından
Eveyt canim. Butun dunyada bu pandemi gibi bir ekonomik kriz baslatilar. Ama fakir ve az gelismis ulkeler dahada fakirleseck malesef.
(1,020 puan) tarafından
2023 ve 2024 te de  daha neler olur bilemiyorum
0 oy
tarafından
776 tllll suannnnn ölüyok
0 oy
(5,452 puan) tarafından
Soylenecek cok sey var ama susacam ah guzel vatanim her yerinden bereket fiskiran vatanim halimiz hal degil
0 oy
(163,574 puan) tarafından
yuuuhhh euroya baak
0 oy
tarafından
Ben bakmak istemedikçe karşıma çıkıyor :) Daha iki hafta önce düğünde takılan her şeyi satıp araba aldık bileziklerimi 70 bine bozdurduk şu an 91.500 sadece bilezik teki fark bu kolyeler küçük altınlar her şey gitti üstüne 25 binde kredi çektik şu dönemde satsaydık demekki kredi çekmedik sağlık olsun ama üzülüyorum bu halimize hiç iyi dönemde değiliz 
(1,020 puan) tarafından
Öncelikle hayırlı olsun, şans ne diyelim oldu ya alabildiniz ya şükür :)
tarafından
Kesinlikle canım üzülmüyorum vardı ki aldık Allah şu zamanda olmayana versin
0 oy
tarafından

Kendimi hersey yukselirken dusen japon yenı gibi hissediyorum bugun :ermm:

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 307 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 244 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Asya5324 (21 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 599 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 56 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,671 soru

24,186,946 cevap

336,699 kullanıcı

...