+1 oy
736 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (848 puan) tarafından

O kadar zor ki evin için önemli olan  ürünleri dokunmadan gözle görmeden almak uzun araştırmalar sonucu buna karar verdik eşimle yorumları iyiydi zaten 2 yorum vardı ama bazı ürünlerin yorumları abooooo tam diyorum okey bunu alcam siparişi reeddeden edene ya muk kırık tencere yollanır mı ya yazık günah neyse eşimde dedi ki kargo gelirse kargocunun yanında açıp kontol et defolu olursa ürünü kabul etme alsınlar dedi sizce yapabilir miyim belki yasak falandır bilemedim birde normalde 3 tencere bir tava olur bu set 2 tencere bir tava bir sahan bana sahanda lazımdı o yüzden bunu seçtim zaten 2 kişilik bir aileyiz yeter diye düşünüyorum beğendiniz mi 

image

13 Cevaplar

0 oy
(14,985 puan) tarafından
Defolu geleceğini sanmam canım her ihtimale karşı kontrol et ama güzelmiş güle güle kullan 
(848 puan) tarafından
Çok saol canım kargocunun yanında teslim almadan açma gibi bir durum var mı acaba biliyomusun
(14,985 puan) tarafından
İzin vermiyorlar genelde canım ya. Sadece alıp eve gir hemen kontrol et eğer birşey çıkarsa iade oluştur
(848 puan) tarafından
Yaa çok saol canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Fiyatı çok uygun ve güzel servis takımı da hos
(848 puan) tarafından
Evet günlerce aradım taradım bulamadım eşim işten geldi 2 da şık diye buldu hep böyle oluyor sizde de oluyor mu
0 oy
tarafından
Iade etme surecin var kiz telaslanma bu kadar  ben emsann almistim kullandim 2 hafta sonra çizikler  olustu iade ettim  
(848 puan) tarafından
Yaaa bazı yorumlarda da iade edemedim mecbur kullandım kabul etmediler yazıyordu kdjdhdjdlddjdh
0 oy
(1,860 puan) tarafından
Güzel canım bunlar çok rahat kullanılıyor ben de istiyordum tencerelerimi yenilemek gayet uygun fiyatlar
(848 puan) tarafından
Büyük indirimdeyken imkanın varsa al derim canım
0 oy
tarafından
Canim  valla aynisi var bende hep kullaniyorum no problem
(848 puan) tarafından
Ayy çok mutlu oldum çok saol canım
0 oy
tarafından
Kargocudan teslim alırken yasak açmak ancak bilindik bir siteden alım yapılırsa geri iaden var sıkıntı yapma 
0 oy
(4,893 puan) tarafından
Bende kizkardesime almayı düşünüyorum bundan. Evde de kullanıyorum gayet güzeller. Metal kasik kullanma sakın 
(848 puan) tarafından
Tamamdır canım çok saol teşekkür ederim
0 oy
(163,382 puan) tarafından
guzel gunlerde kullan
(848 puan) tarafından
Tişikkir idirim
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Bende sahan ve tavası var canım aynı renk değil ama çok seviyorum makinaya da attım bir şey olmadı çok şükür
0 oy
(6,336 puan) tarafından
Ben bi ara bundan alacaktım snra trendyol dan gri bi tava aldım ama çol guzel cnm ben daha önce buna bakmıştım ama alamadım
0 oy
tarafından
düzenlendi

image

Linki var mı canım bulamadım ya guzl geldi mi kullanışlı mı bende alcam

(848 puan) tarafından
Daha gelmedi dün akşam oluşturdum siparişi en geç 6 aralık kargolanır diyo
tarafından
Baktım canım çok çok teşekkür ederim Allah razı olsun sayende tencere takımı alıcam
tarafından
Bu pembe takımı buldum ekledim daha mantıklı geldi bana sen ne dersin
(848 puan) tarafından
Ben renklere önem vermiyorum Yaaa ama pembesi de çok tatlı olur tabi senin tercihin
tarafından
Renginden değil vala fiyat için söyledim canım ☺️☺️
0 oy
(1,067 puan) tarafından
Bende de var bundan kupları hep yanıyor ve sık kullanımda ateşe gelen granitleri sökülüyor.. tahta ve silikon kaşık kullanırım hep
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Eğer kaplama işe tavsiye etmem ama granit ise sıkıntı olmaz arkadaşımda karaca var memnun değil çünkü çizildi granit olduğu halde

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 506 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 704 göst.
26 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Defne_batuhan (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 795 göst.
17 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bustas (577 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 603 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2cocuklu1anne (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,383 soru

24,085,235 cevap

331,431 kullanıcı

...