0 oy
202 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Kizlar robot supurge istiyorum istedigim sartlar evi guzel supurecek mop yapacak mop yaparken halının uzerine cikmayacak haritalama ozelligi olacak. Bu saydigim ozelliklerde bi model buldum xiaomi pro 2 ama sikayetvar sayfasindan baktim bir suru memnun olmayan var. Haritalama yanlis yapiyo mop yaparken suyu azalmiyo sarj istasyonunu bulamiyo vs. Sizin kullanip da memnun kaldiginiz modelleri bana soyleyebilir misiniz almayi dusunuyoruz ama sikayetleri gorunce alma hevesimiz kaçtı 

4 Cevaplar

0 oy
(6,076 puan) tarafından
Aldığımdan beri 1 kere kafası karıştı xiaomi pro kullanıyorum bende.. Süpürmesi ve silmesinden çok memnunum ama ayrı ayrı kullanılması lazım yani hem süpürüp hem silince halıya çıktığı için halı nemleniyor vs.. O yüzden önce süpürüyor bitince sildiriyorum halıları toplayınca özellikle çook güzel siliyor :) 
tarafından
Oyle teknoloji varsa bizede söyle :))
tarafından
Var canm arastirabilirsin :) dedigim xiaomi pro 2 bunu yapiyo benim sorunum modelle degil model tam istedigim gibi ama bi zaman sonra sorun cikariyomus o yuzden kafam karisik
tarafından
Benimkide yapıyor ben halıyı kaldırıyorum zahmet olmasın benimkine  diye :))
tarafından
Hahhah evimde cok hali var ya ugrasmak istemiyorum :D
(6,076 puan) tarafından
Sanal duvardan bahsediyor o özellik bendede var valla ben kendisinin temizliğini çok seviyorum o yüzden halıları kaldırıyorum :)) güzelce siliyor :)
-Reklam-
0 oy
(2,593 puan) tarafından
roborock s5 max kullanıyorum çift haritalama özelliği var hem kayınvalidemin evinde hem kendi evimde kullanıyoruz haritalama da hiç bir sorun yaşamadık genel, oda ve bölge olarak ayrı seçimleri var ve her odanın süpürme ve silme gücünü ayarlayabiliyorsun bir odayı normaldeyken bir odayı maksimum güçte süpürüp silebiliyor mop yaparken halının üzerine çıkıyor mu bilmiyorum işteyken çalıştırıyorum genelde onun için bişey diyemem mesela ilk geldiğinde haritalama yaparken bir yandan da süpürüyor o gün sabah temizlik yapmıştım dip bucak ve haritalama bittikten sonra içine baktığımızda çok şaşırdım sabahtan akşama nasıl bu kadar toz olabildi diye ben çok memnunum biz eşimin kuzeninin tavsiyesi ile aldık 
tarafından
S5 le o dedigim model arasinda kaldim ama ikisinin kiyaslanmasi var youtube da onun videosunu izledim. Xiaomi ye gore daha cok dezavantaji var kafam cok karisti ya ne kadar surede kullaniyosunuz
(2,593 puan) tarafından
7-8 ay falan oluyor ben o şekilde araştırma yapmadım dediğim gibi tavsiye üzerine aldım ve iki ev olarak kullanıyoruz şuana kadar bir problem yaşamadım
tarafından
Tesekkur ederim
0 oy
(309 puan) tarafından
Tefal X-plorer serie 75 kullanıyorum çok memnunum canım bahsettiğin tüm özellikler var kesinlikle almalısın pişman olmazsın 
tarafından
Nerden almistin canm bir de ne kadar zamandir kullaniyosun
(309 puan) tarafından
Ev Shop tan aldım canım 3 ay falan oluyor kullanıyorum
tarafından
Baktim canm silerken haliyi kaldirmak gerekiyomus ben haliyi kaldirmadan kullanmak istiyorm yine de tesekkur ederm
(309 puan) tarafından
O şekil zor bulursun maalesef
tarafından
Var canm dedigim model oyle tam istedigim gibi ama cok memnun olan da var cabuk arizalaniyo diyen de o yuzden kafam karisik
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Xiaomi vacuum mop pro kullaniyorum uzun zamandır. Ben cok memnunum. Doğru kullanıldığında hiçbir sorun çıkarmıyor. Haritalamasi gayet doğru. Şarj istasyonunu buluyor rahatça. Silerken de ben halıları kaldırıyorum. Kaldırmak istemezsen hali olan bölümü seçip isararetlebiliyorsun ama bence uğraşmaya değmez halıyı kaldırınca daha iyi oluyor. Silmesi cok iyi bence
tarafından
Ben de mop pro 2 sini dusunmustm ama sadece pro olan daha iyi sanki biri daha yazmis aynisini
(3,549 puan) tarafından
Benimkide pro işte. Pro olanlar bi üst model oluyor. Vacuum mop pro diye geçiyor
tarafından
Biliyorum canm anladm benim yazdigimdan aynisinin bi tık gelismisi ama herkes 2 den ziyade senin kullandigin daha iyi diyolar o yuzden kararsiz kaldim. Uzun suredir mi kullaniyosn cabuk arizalaniyo sarj istasyonunu bulamiyo diyen cok var da bi de arizalaninca yaptiramiyomussun ilgilenmiyolarmis
(3,549 puan) tarafından
2 sene olacak canim hiç arıza vermedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 118 göst.
28 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.
24 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (584 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 196 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 61 göst.
15 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,065 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,668 soru

24,033,969 cevap