+1 oy
700 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Dun sma hastası muzaffer Kirazın annesi intihar etmiş. Tabi zorluğunu yaşayan bilir.  Rabbim kimseye taşıyamayacağı yük vermez. Öyle yargılamıyorum da ama bu bencillik değil mi? Evlat acısı yasamaktan korktuğu için annesine muhtaç bir bebeği tek başına bırakmak. Kimin öleceğıni allah bilir o çocuk yarin büyüdüğünde ne hissedecek acaba. Dediğim gibi asla yargılamıyorum. Kimse yaşamadığı zorluğun ustası değildir. Rabbim kimseye de yasatmasın.

25 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende seninle ayni fikirdeyim bosu bosuna linç yemeyelim lütfen. Daha 12 aylik sma hastasi bi bebek o anne sevgisine şefkatine bizim yavrularimizdan daha da muhtac annenin psikolojisini de anlamak istiyorum ama hak veremiyorum ne yalan söyliyim o bi anne ne olursa olsun dik durmak zorundaydi çok ağladim çok üzüldüm o kuzuya sadece babasi varmis bi baba annenin yerine asla aslaaaa tutamaz imkansiz birsey bu hak veremiyorum o kadina ve cok kiziyorum nasil olurda hasta bi cocuğu dimdizlak birakir ortada. O cocuk ilerde buyuycek ilesecek benim annem niye öldü dediğinde biri tutupta senin hastaliğindan dolayi psikolojisi bozuldu dediğinde o cocuk sağlikli olacak mi buna inanan var mi? Ben covidim şuan sirf yavruma bulaşmasin diye evin icinde 7/24 maske eldivenle geziyorum hemde 3 kat ellerimi yikamaktan ellerim yarildi sirf kuzuma bulaşmasin diye nasil oluyoda kendini öldürüyo bu kadin nasil nasill tek basina kaldi minnacik bedeniyle hasta bedeniyle umarim inşallah iyileşir inşallah sağliğina kavusur... Anneye kizdiğim kadar hükümete de sitemim var sahip ciksin sma hastasi cocuklara 
(9,610 puan) tarafından
İlk çocuğunu da sma hastalığından dolayi kaybetmiş onun içinde kampanya başlatmış fakat para toplanamadigi icin ölmüş bunda da sesini duyuramamis sirf oğluna yardım yapılsın diye intihar etmiş bunu nasıl yaptı hangi psikolojiyle yaptı kimse anlayamaz..hükumet önce bi zamlarini halletsin o hasta bebelere ne zaman sıra gelir kimbilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Psikoloji böyle bişey işte bi anlık herşey kim bilir neler yaşadı bilemeyiz 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Ekstra daha iki evladı varmış çok zor bi psikoloji ama aynı düşünüyorum
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Malesef ülkemiz de böyle sağlık konularinda durum çok acı bi ilaç bile bulamıyorlar yada alamıyorlar pahalı inş bu durum düzelir...anneye gelince kimse bilemez o an o psikoloji çaresizlik zor rabbim günahlarını affetsin

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 526 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 523 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Svgidrmzz (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 598 göst.
17 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 528 göst.