0 oy
264 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Anneler,gece beslenmesini kesemedim.aksam tok da yatsa aç da yatsa emiyor geceleri.Dişleri çürüyor.18 aylık şuan 

Ya sütten keseyim mi?gece tok olması için mama bile vermeyi düşünüyorum.Nelrr verebilirim.?Süt içemez alerjisi var.Evde kaşık mama tarifleri yaptım yemiyor kesinlikle.corba içmez ,kaşıkla yemek yemez.yemek yemeyen bir bebek yapmışım

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
22 aylık oğlum uyumadan yemek yediririm ve yine gece uyanır ama sadece su veririm uyuturym tekrar bazende meme ister ama
tarafından
Bnmki 6 da yiyor.8 9 gibi uyuyor.uyumadan önce emer ya da meyve yer . sonra 11 1 4 6 emmek için uyanıyor.
tarafından
Çok uyanıyor canım ya benim oğlum bir kez uyanır
-Reklam-
0 oy
(54,492 puan) tarafından
neden disleri curuyoki emerken benimkide öyleydi gece memede duruyodu
tarafından
Şu içiyor ama uyumuyor.meme vermeyince saat başı uyanıyor.agliyor bağırıyor.iki aydır kesemedim.
(54,492 puan) tarafından
neyle biraktiriyosun
tarafından
Hiç bir şey ile biraktiramadim gece emmeyi cnm.
(54,492 puan) tarafından
yok memeden kesiyosun sandim.iki aydir ben sabir tasiyla birsktirmistim
tarafından
Keseceğim artık gece emmeyi birakmazsa..
0 oy
(801 puan) tarafından
17 aylık oğlum 14 ayında gece beslemesini kestim biz ne yiyorsak onu veriyom öyle yatiriyom ama ilk başlarda sürekli uyandırdı emzik ve su içirip yatırdım şimdi alıştı 10 buçukta uyuyor sabah 9 buçukta uyaniyor
tarafından
Gece beslenmesini nasil kestin. Benm kızım 12 aylık ama gece mama istiyor yapıyorum içmiyor. Ama icicem diye ağlıyor
(801 puan) tarafından
Gece uyandığı zaman su icir emzik alıyorsa ver sala 1 hafta öyle olur sonra alışır uyanmaz
tarafından
Anladm çok teşekkür ederim ❤️
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Dişleri nasıl çürüyor canım meraktan soruyorum.  Bir De çatalla yiyeceği şeylerden yedir yatmadan. 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
14 aylık kızım akşam karnı tok olsada aç olsada 2432926363 kere uyanır 2 yaşına kadar dışımi sikayim sonra hemen brakcam memeyi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,119 cevap

347,955 kullanıcı

...