+1 oy
1,262 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar güzel miyim bilmiyorum ama herkes benden iyi bahsediyor ama eşim hiç beni kıskanmıyor kıskanmasını isterim sizin eşiniz nasıl size karşı 

52 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından
Beni çöp dökmeye bile göndermiyor, markete gideyim 2 ekmek alayım diyorum tek başıma asla göndermiyor hastaneye yakın oturyorum kontrole gider gelirim ben diyorum yine göndermiyor yani tek başıma asla biyere göndermez sıkılyorum bu durumdan daha 1 buçuk yıllık evliyiz hep mi böyle olur zamanla gönderirmi aceba :/
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok kıskanç ama anlayış göstermeye çalışıyor hoşuma da gidiyor açıkçası :)
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Vala canım en son 1 hafta önce dayım doğal gazci bize geldi petek ve kombiler için eşim beni oda oda dolastirip en son balkona kapağı o denli sen düşün 
0 oy
(2,328 puan) tarafından
Yerine göre ama kıskanılacak bişey yapmıyorum ztn
0 oy
tarafından
6 senedir birlikteyiz ilk 2 sene kiskancligindan bezdirecek durumdaydi ki ben ozgurlukcu biriyimdir kisitlanmak karisilmak bana gore pek degil. İlk 2 sene her gun kavga ederdik. Sonra sonra azcik normallesmeye basladi.

Son 2 senedir de evliyiz, yine kiskanctir ama onun dilini idare etmeyi ogrendim artik, birbirimize uyum sagladik bir sekilde.
0 oy
(9,920 puan) tarafından
Benim eşimde kıskanmaz cunku ortam olusmadı hıc o sekılde
0 oy
(798 puan) tarafından
Yerine göre evet kıskanıyor 
0 oy
(912 puan) tarafından
Çok az nadiren diyeyim ;) ben de pek kiskanmam yapı meselesi sanırım
0 oy
tarafından
Yani bulunduğu yere göre değişiyor desem 
0 oy
(53,809 puan) tarafından
kiskanmiyo benimkide kiskanilcak.bi durumda olmuyo kisitlamiyoda kafama gore takiliyorum☺️
0 oy
(83 puan) tarafından
Bende bezdim huyundan kıyafet konusunda çok kavga ederiz ben gözünün önünde alirim.açılirsa kızar ikinciyi giyersem kazağı yada pantolonu yırtıyor çok yaptı halada yapıyor bende şimdi akillandm yirttimi bska kyaft aldıriyorum alcaksin diyorm aliyor byere gidicem bilmedgim yer olursa yada onun peşine babasını takar yada kendi brakir otobüse kadar ama çok skliyorum bu huyundan biri mesj atsın hemen kim.o der 
0 oy
tarafından
Normalde herkes çok güzel olduğumu söyler ama ben bir gün bile bunu eşimden duymadım ve kıskançlık sezmedim

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 1,228 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 647 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 2,740 göst.
28 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,493 göst.