0 oy
190 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (7 puan) tarafından
Hanımlar ben koronayım bugün testi olalı 3 gün oldu ama test olmadan bigün öncesi grip gibi olmustum gecti şu 3 günlük karantina sürecimde basım bile ağrımadı acaba hafifmi atlatıyorum yoksa ilerdeki günlerdemi azcak bu hastalık bide hamileyim 

4 Cevaplar

0 oy
(163,255 puan) tarafından
aşın varmiydi      
(7 puan) tarafından
Yok aşı vurulmak istemedim hamilelikte
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hafif atlatiyorsun ben korona yi kaptigim gibi vucudumu hissetmedim ondan sonrada kendimi bulamadim 15 gun karantinada kaldik karantinadan ciktim yine agrim sizim vardi yavas yavaş gecti agrilar rabbim bir daha göstermesin cidden cok zor bir durum rabbim sizede sifa versin ihlamur kaynat iç o biraz olsa icinizi rahatlatir temiz hava almaya caliş yemek yemeyi ihmal etme sicak sicak corba iyi oluyor bize bunu doktor soyledi bizde yaptik birazda olsa iyi geliyordu sicak yemek akcigerlere bulaşmamasini engelliyor 
(7 puan) tarafından
Allahım göstermesin bidaha dediklerinize dikkat edicem teşekkürler
tarafından
Amin insallah rica ederim
0 oy
(481 puan) tarafından
Bende hamileyken olmuştum aynı senin gibi grip gibi atlatmıştım ne başım ağrıdı ne başka bir yerim. Eşim çok kötü olmuştu o ağır geçirdi
(7 puan) tarafından
Hamilelikte cok zor olur diye duymustum hep valla hastalık artcak diye iyi olduğuma sevinemiyorum kaç gündür teşekkürler
(481 puan) tarafından
Çok kafana takma dikkatli ol kendini üzme. İnşallah böyle hafif bir şekilde atlatırsın :) geçmiş olsun
(7 puan) tarafından
İnşallah inşallah :)
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Olabilir evet.  Ben evde test öncesi 3 4 gün çektim bütün vücudum ağrıdı halsizlik vardı acayip şekilde baş ağrı boğaz ağrısı öksürük olmadı ama vücudum baya ağrıdı bacaklarim belim sirtim gece uyuyamiyodum.  Ikinci hafta tat koku gittiydi.  
(1,054 puan) tarafından
Ilac kullandinizmi korona ilaclari bende galiba koronayim ama gecmiyo bogazim
(7 puan) tarafından
Tat koku bendede yok suan ama ağrım sızım yok ilerdeki günlerde olurmu o korkutuyo sdece
(7 puan) tarafından
Ben hamile olduğum icin ilaç kullanamıyorum
(1,054 puan) tarafından
Bende yok teset veremedim cocuklarim var basim kulagim tikalli
(7 puan) tarafından
Test olamıyosanızda olana kadar maskeyle eldivenle durun bence cocuklara bulasmasnı engellemis olursunuz hic olmazsa

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
28 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Prensimin annesi (154 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,828 soru

24,007,749 cevap

327,646 kullanıcı

...