0 oy
350 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar öncelikle araniza yeni katildim hepinize selamun aleykum  benim bu aralar  cok üzgünum icimi biraz dökup fikirlerinizi almak isterim. 2. Eşimle 9 yildir ewliyiz eşim gecen yil mart ayinda sanal iddia oynayarak 60 bi  tl borc yapti dün ise tekrar ayni  sanal iddia oynayip 300 bin tl borc yaptgini ögrendim. we bu defa benim kartlatimida kullanip benide borclandirmiş  ne yapmaliyim rabbime sginip sabirmi etmeliyim yoksa bitirmelimiyim
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

1 cevap

0 oy
(1,248 puan) tarafından
Kız dedim bizim komşumu ama senin ikinci evlilikmiş onun kocasına aynı oda aynı sorunları yaşıyo bide yalan söylüyor kız Bi gitti annesine boşancaktı geri geldi adamda hemen ikinci çocugu yapmış gidemezsin diye garibim çekiyo şimdi Allah yardımcınız olsun
(2 puan) tarafından
Rabbim razi olsun inanin çok zor kötü olan eşim özünde cok iyi bir insan keske cok kötu olsa ondan nefret etsemde onu boşasam
(1,248 puan) tarafından
Vallahi tek tavsiyem çocuk yapma zamanla nefret edersin zaten üzülme
(2 puan) tarafından
Bizim yasimiz cocuk yapacak yasta degil.canim yas 43
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 335 göst.
25 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Elifylmz0660 (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Asli65_ (21 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 138 göst.
15 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 307 göst.

Kategoriler

1,473,796 soru

24,129,876 cevap

333,963 kullanıcı