0 oy
649 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Yakın arkadaşımın bebeği olmuyordu bugün profil fotosunda ultrason fotosu gördüm çok sevinerek msj attım ama bebek düşmeye başlamış o kadar üzüldüm ki :'( çok özlemini çekiyordu olmayan bebeğine mektuplar şiirler yazıyordu. Allah isteyen herkese versin. Dua edin arkadaşıma da versin rabbim. Olmaması çok büyük imtihan gerçekten:(

14 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Ya bilmiyorum belki anlamsız belkide gereksiz bi yorum olacak ama keşke bebek şöyle 3-4 aylık olana kadar kimseye soylemeseydi ben nazara inanıyorum bu benim düşüncem:(

tarafından
Şu yorumu yazmak için girdim sen yazmışsın demek istediklerimi
tarafından
Zor olmuş zaten bak şuan ne acıdır o kadına bu durum :(
tarafından
Bende ilk bebeğimi kaybettikten sonra 3. Hamilelikte elimden geldiğince saklamıştım. Ama şimdi herkes beklediği için herhalde bı heves paylaştı ne bileyim :((
tarafından
Allah yerini doldursun en yakın zamanda inşallah
-Reklam-
0 oy
(672 puan) tarafından
Yaa çok üzüldüm canım Allah inşallah nasip eder isteyene
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(163,460 puan) tarafından
ins rabbim.onada anneligi nasip eder
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Rabbım tez vakitte kucağını doldursun inşallah 
tarafından
Amiiinn inşallah isteyen herkese versin Rabbim
0 oy
(802 puan) tarafından
Cnm arkadaşın adına gerçekten üzüldüm ama muhakkak sonraki denemelerinde yine gebe kalacaktır tasa etmesin ..Ve ona şöyle  soyle: gebe kaldiginda  bir süre sevincini içinde yaşasın, hele ki tüp bebekler çok kıymetli..Rabbim gönlüne versin inşallah .
tarafından
Yarın konuşacağım nasipse söylerim.
0 oy
tarafından

Rabbim inşallah onada evlat nasip eder

tarafından
Amin inşallah
0 oy
tarafından
Offf çok üzüldüm yaa Rabbım ona da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 
tarafından
Amin inşallah :((
0 oy
(9,987 puan) tarafından
bende 1 kere dıs gebelık yasadım herkese soyledım tabı kendılıgınden dustu sonra bıda hamıle kaldım bıda 6 haftalıken kalbı durdu gene herkese soyledım sonra soylemek zorunda kaldım her ıkısındede kotu oldum sımdı yıne hamıleyım ve 3 ay kımseye demedım sadece annem babam bıldı oda doktorum uzaktaydı babamın aracı vardı gıdıp geldık 3 ay dusuk tehlıkem vardı suan sukur 33 haftalık 2 gunluk oldu ıyı gıdıyo hersey suan bılıyo herkez tabı
tarafından
Bende ilkini 24 haftalık kaybettim, 2 . Dış gebelik geçirdim. 3. De şükür kucağıma aldım 4-5 aya kadar az kişiye söylemiştim. Nasip tabi doğacak olana ne yapsan geliyo doğmayacak olanda bı anda kayıp gidiyo tutamiyosun
(9,987 puan) tarafından
aynen bende uzuldum kurtaj pıskolejımı bozmustu uyutulmadan yapıldı cok canım yanmıstı ınsan kotu oluyo
tarafından
Acısı bı yana doğmadan kaybetsede anneye kalp acısı büyük oluyor ben 2 buçuk sene ağladım:((
(9,987 puan) tarafından
aynen basın sagolsun obur dunyada şevatcin olsun
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Allah aratmasın bizim de var öyle arkadaş. Yılmasın denesin
tarafından
Aslında sorun eşinde canlı sperm yok denecek kadar. Olanlarda tutunacak kadar güçlü değil demekki :((
(13,307 puan) tarafından
Sorunun kimde olduğu önemli değil ki biz suçlu birini arıyoruz.
tarafından
Yok canım yılmasın dedin ya. Doktor çok umutlandirmiyodu zaten :(
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kıyamam yaa çok üzüldüm evey söylrmesin yaa ne olur ne olmaz Rabbım tez zamanda hayırlı bir evlat nasip rtsin ona. 
tarafından
Amiin inşallah Allah aratmasın bende kayıplardan sonra kavuştum acısı büyük oluyor :((
(4,658 puan) tarafından
Canım benim ya.
Rabbim her bir evresinde ömür boyunca da evlatlarımıza sağlık ve sıhhat versin
tarafından
Amin inşallah cümle evlatlarla içinde de bizimkilere sağlık sıhhat hayırlı bereketli uzun ömür versin
0 oy
(785 puan) tarafından
Çok üzüldüm bizim köyde de bı abla var 10 yıllık evli yenile tüp bebek ile hamile kalmıştı ikizdi 22 haftalıkken erken doğum yaptı bebeklerin ikiside öldü çok üzüldüm çok zor bir imtihan 
tarafından
Çok üzüldum Allah sabrını versin ben de ilk bebeğimi 24. Haftada kaybettim acısı çok büyük Allah kimseyi evladiyla sinamasin
(785 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(3,676 puan) tarafından

Rabb'im kimsenin kucağını boş bırakmasın arkadaşıninda kucağını bir an önce doldursun inşaallah:(

tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Bende 8 sene bekledim 3 düşük ten sonra  tüp bebek yaptım şimdi bir kızım oldu kimse bilmiyor tüp bebek olduğunu çok üzüldüm Allah sabır versin onu ben anlarım o kadar bekleyip umutlanıp boşa çıkınca zor hele bide çevre illallah ettiriyo
tarafından
Aynen canım çok zor Allah aratmasın isteyen herkesin kucağını doldursun
0 oy
(999 puan) tarafından
Çok zor bir durum Allah yardım etsin inşallah... Tam on yıl sonra 3 . Tüp Bebek demesiyle hamile kaldım ben . Gerçekten çok zor .. yani hiç bir tesellisi yok bunun yaşamış biri olarak onu çok iyi anlıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 102 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,492 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 330 göst.
7 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 784 göst.
29 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 411 göst.