0 oy
466 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
kapalı
kizlar kızım 11 aylık oğlum 22 aylık eşim eskici ev kiramızı bile çok zor veriyoruz ailem den fayda yok 19 yaşındayım bazı nedenlerden dolayı evlendim lincleyecekler yazmasın kimse kimsenin hayatını bilemez 2. bebeğim korunurken oldu bebeklerinizin olmayan küçük eski kıyafetlerini allah rızası için  bana verir misiniz gerçekten alamadimdan istiyorum evin ihtiyaçlarını bile alamıyorum her öğün yemek yapamıyorum ihtiyacım olmasa gerçekten yazmam inanmayan varsa çocuklarımın resmini paylaşırım şimdiden allah razı olsun. 
notu ile kapatıldı: Yasak post

2 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
2.ci çocuğun kızmı erkek mi ben yardım etmeye çalışırdım
tarafından
erkek kızımda var
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun bacım benimkiler de seninkiler le aynı aydalar maddiyat yoksa gercekten cok zor. İnşallah yardım eden çıkar.
tarafından
inşallah abla Allah razı olsun gıda yi bile çoğu zaman alamıyorum ki kiayfet alayim
tarafından
Hepimizden razı olsun inşallah. Valla çok üzüldüm ama benimde biri 23 biri 10 aylık gerçekten ucu ucuna gidiyoruz. Belediyeye kaymakamlığa derneklere felan başvursan. Nerede yaşıyorsun?

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 258 göst.
10 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Guness.ozlem (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 646 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 301 göst.
6 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Hatice4563 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
2 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Pasalarin annesi (135 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,304 soru

24,042,747 cevap

329,200 kullanıcı

...