0 oy
760 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,686 puan) tarafından
Kızlar biraz içimi dokeyim. İki buçuk yıl oldu evlendim çok mutlu oldum evlenince bazıları evlilige adapte olamaz zorlanır. Ben hemen adapte oldum hiç zorlanmadim hep iyi ki evlenmisim dedim. Şimdi çocuğum oldu 6 buçuk aylık dünya tatlısı kızım var. Ama çocuklu hayata adapte olmakta çok zorlanıyorum. Bebeğim biraz ilgi isteyen bir çocuk geceleri hiç uyumuyorum uykusuz şekilde gündüz tempolu şekilde hayata devam ediyorum gündüz de hep ilgi ister yannda olayım oynyim ama yine de mizmizlanir çok yoruldum eşime hep diyorum çocuklu hayata adapte olmakta çok zorlandım ama böyle söyleyince kendimi kötü hissediyorum çocuğuma karşı çok seviyorum onu ama zorlaniyorum ;( sizler kolay adapte oldunuz mu

23 Cevaplar

0 oy
tarafından
Evlat bir anneye verilmiş en güzel nimet hiç bir zaman gucenmedim 19 yaşında anne oldum. Ne zorliklar vardı yokluk anlayissizlik hepsi 

Gece 3 ye oturup oyun oynardık .5 yaşına kadar hiç uyku düzeni olmadı sonra ikinci evladım oldu sonra üçüncü sonrada 4 . Onlarla güldüm onlarla ağladım çocuksuz hayat nasıldır bilmiyorum.onlarin bir gülüşü herşeye bedel
-Reklam-
0 oy
(999 puan) tarafından
15 aydır bende alışamadım... Valla benim oğlum da uyku düzeni yok gece uykusu nedir unuttum çok uyandığı ve uyumadigi için eşimle ayrı odalarda yatıyoruz gündüz desen ayrı dert sürekli kucak istiyor ilgi istiyor hiç yardım edenim bir saat olsada bakanım yok.. zor valla Allah yardımiz olsun
0 oy
tarafından
Bebeğim 8 aylık doğduğundan beri sadece temizlik yaptığım gün ev toplu duruyo onun dışında hiç bi sekilde ne işe ne başka biseye yetişemiyorum. Kafam sürekli işlerde ama bebeğim çok hareketli bırak işi bırakıp lavaboya giremiyom. Eşim evdeyken acil isleri yapıyom. Allah'tan eşim seslenmiyo :/

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 393 göst.
21 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde ozlem4141 (783 puan) tarafından soruldu
+6 oy
19 cevap 525 göst.
8 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Minikanne (2,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 195 göst.
0 oy
23 cevap 897 göst.

Kategoriler

1,475,505 soru

24,155,506 cevap

335,100 kullanıcı

...