0 oy
167 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar aşırı bel ağrım vardı Erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı kan verdim beta121 çıktı 3gün önce lekelenme şeklinde kanamam oldu şimdide kasık ağrım var dış gebelik olabilirmi

5 Cevaplar

0 oy
(2,011 puan) tarafından
Dış gebelik olup olmadığı ultrasonla anlaşılır canım, benim başımdan geçti bide betam yükselmiyodu düşüyordu 
tarafından
Geçmiş olsun canm Allah gönlüne göre versinn
-Reklam-
0 oy
tarafından
Acile gidebilme ihtimalin var mı varsa git
tarafından
Hakkari'de yaşıyorum esaretteyim sanki geçen gittim doktor kimyasal gebeliği bilmiyor kanaması olan hasta eve gönderilirmi gönderdi  en yakın Van var orasıda 3saat
0 oy
tarafından
Dış gebeligi ben geçirdim aşırı sancım vardı karnım şişmişti ben gaz sancısı sandim ama akşam üzeri 3 damla kanamam oldu sonra doktora gittim dış gebelik dedi doktor
tarafından
Geçmiş olsun canım
tarafından
Saol cnm
tarafından
Evet zaten gittigim gibi ultrasyona aldı alttan bakti ve dış gebelik dedi ama benim karnm baya şişmişti sanirsin 9 aylik hamileyim .ama tabi herkeste ayni olur mu bilemem
tarafından
Nasıl tedavi edildi peki canım merak ettim
tarafından
Tedavi derken kurtaj oldum yani
0 oy
tarafından

Gebelikte ilk dönem lekelenmeler olabilir. Kanama donmedig9 sürece korkmayın. Progestan hapı vermeli size dr ihmal.etmeyin gidin . 

Dış gebelikte şiddetli ağrı ve kanama olur. Ultrason da dr anlayabilir . Siz çok hareket etmeden dinlenin bu dönemde hastaneye gidemezsenizde 

tarafından
Canım yaşadığım yer sıkıntılı İnan doktor kimyasal gebeliği bilmiyor sadece bi tane hastahane var kanamam var dedim eve gönderdi inanki çaresizlik çok zor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 84 göst.
10 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Meleknazz (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 170 göst.
27 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 129 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (681 puan) tarafından soruldu