+1 oy
975 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
Kızlar 33 haftalık hamileyim buyuk ihtimalle sezeryan olacam ne kaynanam nede annem Bna dogum sonrasında bkmk istemiyor annem dıyor kaynanan baksın kaynanam dıyor annen baksın Bn hastaneden sonra anneme gitmek istemiştim annem evine git dedi cok zoruma gidiyor artık tek başıma halledebilir mıyım sizce? 

26 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ayy bende dogumda ne yapacam bile miyorum kaynanam gelin yüzünden köye gitti gelemiyor annemde kaçarak evlendim belki gelmez gorumcelerim var onlar daha dogru duzgun kendilerine bakamiyor bana hic bakamazlar esim olmadi 1 hafta izin alacak kadinlardan daha iyi bakar bana allaha sukur oyle kocam var allah yardimcin olsun inşallah eşiniz yardimci olmaya calişsin biraz 
-Reklam-
0 oy
(15,062 puan) tarafından
Evet halledebilirsin. Ben o zamanlar kaynanamda kaldım fakat çocuğun herşeyini ben yaptım yıkama harici. Halledilmeyecek birşey yok 
0 oy
(3,417 puan) tarafından
Halledilmiycek hiç bişey yok benim k.v de kaldids ne oldu kalktım kadının önüne yemek yaptım makinaya bulaşık dizdim ikinci günü gönderdim herşey yaparsın hiç dusunm bunlari
0 oy
tarafından
En güzeli o biliyo musun. Boşver zorlanıesın ama eşinde destek olursa halledersin 
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Nasil anneymis kendi ewimde kaldim annem 8 gun kaldi sonra 40 çıkana kadar 2 bekar gorumcem war 1 hafta o 1 hafta o donusumlu kaldilar
0 oy
(629 puan) tarafından
Aaa neden oyle diyorlr bana gorumcemle kaynanam bakmsti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 131 göst.
19 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevam (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 491 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 347 göst.
9 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gmzpoyraz (1,104 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 843 göst.

Kategoriler

1,491,319 soru

24,370,119 cevap

347,955 kullanıcı

...