+1 oy
1,027 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından

Kızlar çok kötüyüm biliyosunuz kızım doğduğundan beri hastanede oğlum son bir kaç aydr hep hasta ben mide baş ağrısındn ölüyorum 3 gün önce evde kesenin içine bide poşete sarılmış taşlar buldum hemen hocaya gönderdik okurum ben hallederim dedi bugün hoca eve gitmiş ben hastanedeyim kızımın yanında eşiim eve götürmüş 4 tane büyü yapılmış kapımın önüne kadar ve ölüm huzursuzluk hastalık düzen bozma için kim nasıl bu kadar kötü olabilir aklım almıyor kafayı yicem :'(

36 Cevaplar

0 oy
(3,546 puan) tarafından
Resmen Allah a şirk koşmak. Allah yapana döndürsün.. İstedikleri olunca ellerine ne geçecek ki acaba. Allah korusun hepimizi bacım. 
-Reklam-
0 oy
(1,764 puan) tarafından
Boyle seylere pek inanmiyorum ben ama belkide hic ne yapana nede bu tarz buyu muska gormedigim icin olabilir bide hoca hemen taslarin ne icin oldugunu nasil anlamis cnm sen bol bol evine oku her hocanin dedigine de inanma evinde ilahiler dinle Kuran biliyorsan evine oku Allah a sigin en buyuk koruyucu o 
0 oy
(669 puan) tarafından
Allah bildiği gibi yapsn onları pis mahlukatlar 
0 oy
(30,207 puan) tarafından

Allah ıslah etsin Cok kötü birşey

0 oy
(7,827 puan) tarafından
Sakın kimseye söyleme tazelemesinler hatta yakın çevrene hep hastayız diye anlatmaya devam et Allah onlara ne dünyada nede ahirette yüz güldürmesin kendi kuyularına düşürsün
0 oy
tarafından
Ben esimle ayrilacam canm esimin kuzeni esimi seviyormus buyu yaptirmis bize 11 ay evli kaldik 6 7 ayi birbirimizi yedik esim hocaya gitmis ben babamgile gelince
0 oy
tarafından
Töbe töbe yaa
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Yapanin yaptiranin elleri kirilsin Allah onları daha beteriyle sınasin pislikler
0 oy
(3,676 puan) tarafından
Allah'ım yapanlardan çıkarsın İnsaAallah pislik insanlar
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Allahtan korkuları zerre yok pislikler ya
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Yapaninda yaptiraninda asla yatacak yeri yok
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Anaa şaka gibi yatacak yeri olmasın inşallah onu yapanın tü
0 oy
(247 puan) tarafından
Allah bəlasını versin onu yapanin inşallah bana da oyle şeylər çok yapdilar canım ama Rabbime şükür her şey iyi
0 oy
tarafından
Buhu yapanda kesın canım cıgerım dedıgın kısıdır yoksa evıne gırecek kadr kım tenezzul edebılır. Rabbım sorsun cıkarsın ınsallah seytanından bulsunlar 
0 oy
(446 puan) tarafından
Pess allah bildigi gibi yapsin 
0 oy
tarafından

Büyü ters tepip yapanları bulsun inşallah .

Ne istiyorlar anlamıyorum kötü olsanız mutlu mu olacaklar ? Bu ne düşmanlık ne cekememezlik. Neyin haseti ? Neyin kıskançlığı ? 

Yapanların Allah belasını versin !!! :woot:

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,670 göst.
21 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gizemr (1,466 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 418 göst.
17 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 567 göst.
23 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde yenigelin24 (301 puan) tarafından soruldu
0 oy