+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hep salatalık domates yumurta yerlerdi. Zeytin ve peyniri ağzına sürmüyorlar dedim bir değişiklik olsun sosis kızartım hafif salçalı acaba çok mu zararlı dana sosis torkunun patates kızartmasıni genelde sabah yapamıyorum öğlen yada akşam yemeği olarak kızartiyorum

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sosis hiç sevmiyorum ya 
tarafından
Canım bende yemem ama çocuklara değişiklik olsun diye binde bir alıyorum sucuk ve sosis haftada 1 kez veriyorum şimdiye kadar hiç sosis vermedim ama sucuğu verdim yumurtalı
tarafından
Iyı yapmışsın canım onunda tadını tanısınlar bilsinler
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende cok severim bisey olmaz ayda 1 kez yedir
tarafından
Bende haftanın 1 günü sucuk veriyordum dedim sosis deniyim bu kez sosis verdim
tarafından
Ver bsey olmaz
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Hiç sevmem  canım ilk defa olmuş .bişey olmaz ama sıklıkla tuketmemeye çalışın. Çok fazla islenmis olduğu için zararlı.
tarafından
İnan sucuk yerim ama sosis asla. Çocuklara hep sucuk veriyordum hep derken hafta 1 kez dedim değişiklik olsun bu seferde sosis aldım
(1,326 puan) tarafından
Bende sucuk yerim sosis yemem canım. Birde degiisk kokuyo o eltim çok yer kizartirarak yerrler kokusu hiç hoşuma gitmez.
tarafından
Canım torkuyu denedin mi hiç kokusu temiz geliyor bende salam ve sosis yemem ama bunun kokusu güzeldi artı olarak çok az salçali yaptım cidden tadına baktım iyiydi
0 oy
(1,851 puan) tarafından
Arada bişey olmaz güvendiğin markaysa
tarafından
Torkunun sucuğu ve sosisini aldım bilmiyorum
0 oy
tarafından
Torku bildiğim kadarıyla helal kesim ve içeriği temiz diğerlerine nazaran kaç yasindalar
tarafından
Kızım 25 aylık oğlum 13 canım
tarafından
Bişey olmaz inşallah canım çok vermemeye dikkat et
tarafından
Yok kuzu vermiyorum zaten ilk defa denedik ama sucuğu verdim haftada 1 kez
0 oy
(14,162 puan) tarafından
Aşırı tüketim parazit sebebidir
tarafından
Yok kuzum ben aşırı vermiyorum zaten nerden alacam her zaman haftada 1 kez veriyorum
0 oy
(22,167 puan) tarafından
Ben sosis almam eve salam da sucuğu eşim tanıdığı kasaba yaptırıyor evde kurutuyoruz salamı bazen almak zorunda kalıyoruz küçük alıyoruz işlenmemiş gıdalar yedirmemeye çalışıyoruz
tarafından
Salam asla yemem almamda sucuk alıyordum torku yada cumhuriyet sucuğu bu sefer değişiklik olsun diye sosis aldım vallaha insan ne vereceğini şaşırıyor
(22,167 puan) tarafından
Aynen valla çocuklar yeterki yesin diye
0 oy
(163,180 puan) tarafından
arada bi ver bisi olmaz
tarafından
Arada veriyorum napam sevdoş insan şaşıyor
(163,180 puan) tarafından
turk marketlerinde helal gordukce aliyom bende veriyom
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Biz almiyoz eve salam sosis eşim sadece sucuk aliyo oda iyi temiz güvenilir yerden aliyo
0 oy
(3,548 puan) tarafından
Arada nadiren ödül niyetine yedirebilirisn canım.sanki sosis zararlı da diğerleri pek mi masum. Domatese bak ne kadar hormon yemiştir. Peyniri incelettir. Acaba ne kadar gerçek ne kadar süt var.. Artık yediğimiz hiçbir şey masum değil 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 167 göst.
0 oy
2 cevap 78 göst.
12 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 178 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,449 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 346 göst.
7 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde yusra25 (12 puan) tarafından soruldu