0 oy
274 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (604 puan) tarafından
Çeyizimden 4 büyük minder 5 pamuk yorgan 2 süslü  yatak örtüm ve bir sandik dolusu eşyam var annemle çok tartıştık hiç istemiyirdum bu kadar çok  ama ikna edemedim kiraciyım sırf bu eşyalar yüzünden hep 3 artı bir ev tutmak zorundayım ve bana yük hiç birini kullanmadım yorganlar zaten eşimle bana küçük geliyor eşim bir yere vermeyide kabul etmiyor resmen bana her zaman yük kullanmadığım eşyalar gerçekten evde fazla eşyayı sevmiyorum sizce ne yapabilirim

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Satabilirsin         
(604 puan) tarafından
Kim alır ki bu zamanda öyle şeyler alan yoktur diye düşünüyorum
tarafından
Facebookta atma paylaş sayfaları var orda ihtiyacı olan çok ama hayır niyetine veriyolar tabi ücret almadan sana kalmış. Letgoya falan uygun fiyatlı koyarsan alan olabilir
-Reklam-
0 oy
(344 puan) tarafından
Ceyizciler alır satarlar hala yapan var
tarafından
Aynn öyle tam aradığım cevap fotolarını çeksin götürsün göstersin belki alırlat
(344 puan) tarafından
Aynen canım
0 oy
(163,512 puan) tarafından
valla ben hiic ceyiz getirmedim o yondem cok rahatim dusun annem dantelden yatak ortusu ormustu  emege yazik yaa annene demeden evlenceklere hediye et
0 oy
tarafından
Valla ben yaptırmadim sadece eşimle bana baza için yatak yorgan yaptı sonradan kaynanam yorgan verdi şuan 2 yorgan var sadece yazın benimkilerle birlikte çok oluyor ona bile dayanamıyorum hatta ablamında öyle misafir yorgan yatağı var odanın bir tarafı onlarla dolu ben acayip sinir oluyorum
0 oy
(629 puan) tarafından
Cnm valla ayni skmti bende kaynnam her ev degstrmemisde masa varbirtane ustune yigiyor deli gibi oluyor  bu sefer vakumluycam bez hurca guzelce koyup dolap uatune baska yere kaldrcm hic guzel durmuyor oyle valla biktm yataklardan 
0 oy
(7,035 puan) tarafından
O dert bende var yorgan döşek yastık hepsi de yün çocuklarıma oda yapacak ama onları nereye koyacak başka yerimde yok diye oda yapamıyorum ya bnd ne yapacam kara kara düşünüyorum 
0 oy
(45,024 puan) tarafından
İki yorganim var fazla istemedim onada Guzelce yer yaptim koydum yun yorgani ben çok seviyom miss sıcacık tutuyo
0 oy
tarafından
Aynı durumdayım benimde kaynanam yüzünden oldu nisanliyken bu yüzden kavga ettik nişan atacaktım inat etmiş biz tayinciyiz ve iki oda yapmışım zorla da olsa sayılarını azalttirdim kadın diyordu 10 tane minder yapacak 3 döşek ya kendi evi dolu zaten kullanmıyor ben niye kullanayım zorda olsa azalttım ama yinede çok var annem öncesinde iki üç bir şey yaptı bilseydim kaynanam böyle bir şey yapacak ben boşuna para verirmiydim 3 yıldır evliyim daha pakette duruyorlar hepsi gördükçe tiksiniyorum
0 oy
tarafından
, letgo'ya koy sat alıcı çok olur
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Kiz valla arka bos odamda gömbe dolap var onun icinde 5 tane yüm yorganim var hurcun icinde ama ben hic sevmiyom agir geliyo bana elyaf yorganla yatiyom 
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Benimkiler de duruyor bi sürü :ermm: yatak altı baza altı yüklük hepsi yatak yorganla dolu hiçte kullanmıyorum 

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Sat kuzum benim akrabam sattı yün yorganlarını 150 250 arasında ben yaptırmadım bile direttim bir elyaf yorgan var sadece yün olanı kaynanama verdim 
0 oy
tarafından

Letgoya at sat kuzum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 173 göst.
0 oy
2 cevap 94 göst.
+2 oy
6 cevap 252 göst.
2 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy