0 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bu saat oldu ikiside uyanık her akşam böyle ayakta uyuyorum artık bizim gibi olan var mı her akşam kahve içicem diye niyetleniyorum yine hüsran gündüzleri zaten evin işini zar zor yapıyorum uyusalar bende yatsam diye gösterinin içine bakıyorum şuan yanlız değilsiniz diyin lütfen evin içinde kafayı yicem çünkü 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende öle hala bekliyorum uyucak diye dün iki de yatı belki bir de yatar bugun
tarafından
Kaç aylık canım
tarafından
8 aylık canm aslında oğlumun huyunu babası bozdu bn onu yatirirdim ama babası oynuyor izne geldiğinden eşim birakiyorum oynasin
tarafından
Benimkide 10 aylık olucak diğeri 4 yaşında kıskandığı için uyandırıyor sürekli kardeşini :(
tarafından
Senin iş daha zor
-Reklam-
0 oy
(12,949 puan) tarafından
Kızımı sallıyom şuan ;) 
tarafından
Uyusun büyüsün inşallah biraz bizim uykularınız olanların olsun bende aynı durumdayım valla
(12,949 puan) tarafından
Amin amin valla şöyle 9 da 10 da uyuduk ları günleri de göstersin Rabbim bize ;)
0 oy
(589 puan) tarafından

Sabah eşimi işe göndermek için erken uyanıyorum bide :( uyusun diye gözünün içine bakıyorum sıpamın hala oynuyo :'(

tarafından
Benimkide gülüyor nee nee nee diye kandırıp kaçıyor beni abisini çok fena ama uydular şimdi bende hemen yatış :D
0 oy
tarafından
kac yasindalar uyku egitimi alabilecek yastakarsa suan cok bi saat onlar icin 
tarafından
Biri dört yaşında diğeri 10 aylık olucak aynı odada yatıyoruz hepimiz evimiz sobalı
tarafından
olsun sobali ev huzur evidir ❤ 4 yasinda kini uyutsan isiklari söndürüp
tarafından
O zamanda bana uyku basıyor kız daha fena Allah korusun sobaya gidiyor sürekli küçüğüm deminden beri 3 kere yüzümü yıkadım uykum açılsın diye direniyorum çok şükür uyudular şimdi
tarafından
haklisin canim dikkat et iyi cok şükür sende dinlen ozaman
0 oy
(3,144 puan) tarafından
Daha yeni uyudu,18 aylık benim oğlum da,erken uyutsam uyanıyor yine uyumuyor,dokuz onda uyusa uyanıyor bu sefer gece daha geç uyuyor,zaten uykuyu da seven bir bebek değil 
(162,680 puan) tarafından
ahaaa kuzey farki artim kalmamis yaa
tarafından
Sağlıkla büyüsün inşallah canım en azından kalıcı değil bu günler
(3,144 puan) tarafından
Ah Kuzeytom ah artılar bile yetmiyor:)♥️
0 oy
tarafından

Benim kızımda şuan uyuycak gibi gibi 

tarafından
Ben yeni uyuttum ikisinide sonunda
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Benimki ilk defa smdi uyudu bnde uyuyacam hemen 5 girem ne var ne yok dedim hadi ben kaçar hayırlı geceler:)))
tarafından
İyi geceler canım :)
0 oy
(2,321 puan) tarafından
Kızım hala uyanık 24 aylık yarım saattir beşikte ama şuan ağlıyor uyumaya niyeti yok
tarafından
Bende yeni uyuttum valla
0 oy
(2,376 puan) tarafından
Maalesef şuan üç çocuğum da evin içinde dolanıp duruyorlar bende ayağımda yastık kızımın bebeklerini sallıyorum kendisi koydu bebekleri kaçtı bakalım kaçta yaticaklar
tarafından
Oo Allah kolaylık versin sana canım
(2,376 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Oğlumu sallıyorum şuan 11 aylık daha yeni daldı son 2 3 aydır böyleyiz uyku düzeni yok sürekli kalkar gecede
tarafından
Ya bizimde öyleydi en fazla 10 a kadar dururdu uyuyodu hemen iki tane dişi çıktı huy değiştirdi o günden beri çocuk ne gündüz ne gece doğru düzgün uyuyor
tarafından
Bizimkinin 2 tane köpek dişi geliyor huyusuzluğu ona heralde
0 oy
(432 puan) tarafından
Benim kzıım sabah 4 olmadan uyumaz Allah ım öğlen 12 olmadan uyanmaz erken uyanmak istemiyorum çok huysuz oluyur. Sabah erken uyanınca bile gece yine uyumaz bir düzen kuramadık üzülüyorum aslında uyku eğitimi filan diyen olacak demeyin lütfen 8 aylık diş dönemi huzursuzluğu bende kızımla gündüz uyuyorum sorun değil 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Ben bennnnnn milumum 1 :)cok uyku bastiriyo 11bucuk gibi uyuyo 40 50 uyuyup bidaha uyanio sonrasinda allah kerim
0 oy
(999 puan) tarafından
Geç uyumasına razıyım yeterki deliksiz ikisaat uyusun ... Oğlum 14 aylık doğduğundan bu yana uyku problemi var.. geçte uyusa on dakka sonra uyanır... Biçare düzeleceğini günleri bekliyorum

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 99 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (4,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 187 göst.
21 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 172 göst.
5 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 181 göst.