0 oy
123 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bekarliktan beri çatlak ve varış var bende şu doğumdan sonra ikisi birden daha çok arttı ve ağrı yapıyor uyuşukluk yapıyor varisler vücudumda küçük kızımda var ne yapacağımı bilmiyorum dahada ilerliyor ayaklarımda yoktu ince ince kılcal damarlar çıkmış şimdi dogumdna sonra

2 Cevaplar

0 oy
(1,764 puan) tarafından
Catlagi yuzde yuz yok eden bir tedavi yok ama inceltme tedavileri var tabiki varisinde tedavisi var ama vucudun yatkinsa bir yer duzelirken baska yerde varis olusumu baslayabilir
tarafından
Evet ya annemde öyle oldu tedaviside yarım kaldı ameliyat olduğu için bu zefer ameliyat olması gerekiyormus
(1,764 puan) tarafından
Fazla ayakta kalma canim ayaklarinin altina bir yastik koy ve o sekilde uzan varis corabu kullan duzenli snrasinda yeni yerlerde varis cikmiyorsa o zaman kilcar damar ameliyti dusunebilirsin
tarafından
Öyle yapım canım ama benim ayakta kalmama gibi bir durumum yok kızın pesindeyim napicam bilmiyorum valla
(1,764 puan) tarafından
Ya illaki ayakta kalacaksin ama uzun sureli durma bir saat duruyorsan on bes dakika uzat ayaklarini varis meslek hastaligidir genelde cok ayakta duran meslek gruplarinda gozukur yada genetik bir yatkinlik vardir egerki genetik yatkinlik varsa devam edecektir
tarafından
Canm genetik bizdeki malesef annem de var ta dedemden bu yana süre gelen bişey
-Reklam-
0 oy
tarafından

Tedavisi yoktur bence bilmiyorum kuzum bende de çatlak var

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 173 göst.
0 oy
0 cevap 101 göst.
10 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Safbiri66 (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 423 göst.
11 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serapemir (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Nisa17 (359 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,292 soru

24,181,359 cevap

336,337 kullanıcı

...