0 oy
360 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
üst kattaki komşuyu 1 defa uyardı çamaşır asarken çünkü uzun çarşaflarini benim evimin penceresine kadar seriyor 1 . kat evim zaten karanlık oluyor bide o öyle yapınca iyice oluyor güzel bir dille uyardım anlattim tamam dedi ama bugün gene sermiş evin ici kap karanlıktı ne yapcam biliyorum siz olsaydınız ne yapardiniz

7 Cevaplar

0 oy
(5,941 puan) tarafından
O çarşafı  çeker  eline verirdim canım 
tarafından
ya vala sesli güldüm
(5,941 puan) tarafından
Bazen öyle yapmak gerekiyor canım  laf anlamayanlara
-Reklam-
0 oy
(629 puan) tarafından
Hep yapmiyorsa ne olck sanki cnm komsuluk iste ama surekli yapiyorsa gene soylerdm 
tarafından
uyardım 1 defa 2 3 güne bi serip zaten evimin ici karanlık oluyo normalde de  bi de öyle yapınca iyice karanlık oluyor
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Yani çarşafı yikamissa dersin ama salonun olduğu yere değil arka tarafa ip asip dsersin mecburi bir şey senin salonun üstünde çamaşır ipinin ne işi var ha başka yer yoksa senin de hosgormen lazım benim gunesliklerim gün boyu çekili açık asla duramam millet içeriyi görmesin diye gündüz bile açmam ama tabi sen de öyle yapacaksın diye bir şey yok anlayış şart her gün sermiyorsa
tarafından
benim oturdugum odaya serio cnm baska oda olsa söylemezdim bile uyardım gene yapio evimin ici karanlık oluyo normalde de o oyle yapınca ekstra karanlık oluyo
(1,856 puan) tarafından
Yatak odan galiba
tarafından
yok cnm salon ya orasida olsa bisey demem bildiğin salonun balkonu
(1,856 puan) tarafından
Salon mu kız niye binanin arka tarafı yok mu
tarafından
binanın arka tarafı mutfak ve hic güneş görmeyen bi taraf oraya kimse sermiyor
0 oy
(818 puan) tarafından
Ayni.sorun bende de var cnm.uzun uzun carsaflarini filan asiyo bi kere uyardik yine yapti hayir yaşli başli insanlar tartismakta istemiyorum ama sonunda patliyicam
tarafından
vala az önce arkadaş yazmis çekip eline verirdim diye sonunda oyle yapcam çünkü evimin ici zaten karanlık bide o öyle yapınca iyice karanlık oluyor
(1,856 puan) tarafından
Çok merak ettim bulutlu günlerde ne yapıyorsunuz bir çarşaf ya gerçi komşunun tavuğu bahçesine girdi diye komşusunu öldüren de var
tarafından
siz ciddimisiniz ya bi çarşaf ya demişiniz ama bizim bütün günümüz o odanın icinde geciyor  ve benim üst katımdaki 2 güne bi uyarmama rağmen seriyor ve baskasinin hakina girmiş oluyor benim evim 1 . kat zaten karanlık oluyor bulutlu günler bile o kadar karanlık olmuyor çarşafı kapatıyor resmen
aynisi sizin başınıza gelmemis hic heralde
(818 puan) tarafından
Aynisini ben yapsam gunluk kapima gelirler  zaten karanlik karsida apartman var ikiye katlayip asmak bu kadar mi zor
0 oy
(519 puan) tarafından
2 ye katlayıp asabilir uyarıldığı halde hâlâ aynı devam eden insanlardan hiç haz etmiyorum ben giriş kattayım bende 2 ye katlayıp asiyorum kuruyor da sonuçta bir yerim de eksilmedi ben camdan güneş girmemesinden nefret ederim. Gider tekrar uyarırdım senin yerinde olsam "daha once söylemiştim çarşaflarınız camimi kapatıyor lutgen ikiye katlayıp aşar mısınız " diye
0 oy
tarafından
Carsafi cek kapisina koy asarsan burdan alirsin artik de
0 oy
tarafından

Çek git kapısına bırak

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 265 göst.
14 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 373 göst.